Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Over ons

Opvallend goed!

Inofec is opgericht in 1986 en heeft inmiddels meer dan 30 jaar aan ervaring opgedaan. Dankzij deze jarenlange ervaring en kennis, binnen verschillende segmenten (Bedrijven, Onderwijs, Zorg, Overheid, Horeca en Verenigingen), mogen we ons tot de top 10 zakelijke inrichters van Nederland rekenen. Inofec is gevestigd in Roosendaal waar momenteel ruim 50 medewerkers werkzaam zijn. We beschikken in Roosendaal over een bedrijfsruimte van 7.800 m², waarvan 1.800 m² is ingericht als bedrijfsruimte en showroom en 6.000 m² als magazijn- en expeditie ruimte. Dagelijks rijden er eigen vrachtwagens en busjes door heel Nederland.


Persoonlijke begeleiding van intake tot oplevering

Inofec is gespecialiseerd in meubels voor bedrijven, onderwijs, zorg, overheid, horeca en verenigingen. Wij begeleiden je vanaf het moment van intake tot en met de complete oplevering en inhuizing van jouw meubilair. Wanneer wij samen met jou het traject ingaan, zal er eerst een oriënterend gesprek plaatsvinden. Eén van onze verkoopadviseurs gaat samen met jou rond de tafel zitten om jouw wensen in kaart te brengen. Zodra we deze wensen volledig in beeld hebben gebracht, worden deze vertaald in een inrichtingsvoorstel inclusief offerte. Hierbij wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld de routing in het kantoor, de vereiste ARBO normen en het welzijn van jouw medewerkers of collega's. Vooral als het gaat om nieuwbouw is het van belang dat we tijdig worden betrokken bij de inrichting. Wanneer de verkoopadviseur reeds betrokken wordt bij de bouwvergaderingen, kan er rekening gehouden worden met waar de netwerkaansluitingen dienen te komen. Indien gewenst schakelen we dit gehele traject op met een binnenhuisarchitect. Zodra het definitieve inrichtingsplan er ligt, wordt de gewenste leverdatum met jou besproken en wordt gedragen voor een tijdige levering van jouw meubilair.


Service en garantie

In tegenstelling tot veel andere leveranciers gaat Inofec net een stapje verder wat service betreft. Alle producten worden namelijk gemonteerd en gebruiksklaar geleverd. Onze (eigen) bezorgers plaatsen de meubels op de juiste locatie alwaar het verpakkingsmateriaal wordt verwijderd. Dit wordt retour genomen en op een milieu verantwoorde wijze verwerkt. Na de volledige inhuizing en oplevering van jouw meubilair, kun je alles direct in gebruik nemen. Inofec vindt het belangrijk haar klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Inofec hanteert een garantietermijn van 2 jaar voor het geleverde meubilair. Mocht er ondanks de pro-activiteit en grote zorgvuldigheid toch een fout of mankement geconstateerd worden, dan zal Inofec hier adequaat en correct mee omgaan en zo spoedig mogelijk voor een passende oplossing zorgen.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Inofec borgt via haar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) beleid dat bij de inkoop die zij uitvoert in de breedste zin des woords, dus zowel voor artikelen ten behoeve van de eigen bedrijfsvoering als voor het meubilair dat wordt ingekocht, in toenemende mate wordt gestuurd op milieu- en duurzaamheidsaspecten volgens het ‘cradle-to-cradle’ principe. Daarbij trachten wij zoveel mogelijk aan te sluiten op de eisen die Agentschap NL stelt betreffende duurzaam inkopen, met nadruk op de ‘criteria voor duurzaam inkopen van kantoormeubilair’. Inofec spant zich in om steeds de meest actuele duurzaamheidseisen van Agentschap NL te hanteren.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.