Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Docentenbureaus diverse afmetingen


Filters

Afmeting tafel

Meubellijn

Het Nieuwe Werken
Inofec Zit sta bureau Flex T-poot elektrisch NEN

Inofec Zit sta bureau Flex T-poot elektrisch NEN

Het elektrische zit sta bureau Flex is ideaal voor het flexwerken. Zittend en staand werken aan uw bureau. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Inofec Bureautafel Univers

Deze compacte en stevige kantoortafel Univers is uitstekend te gebruiken als bureautafel of kantinetafel. Leverbaar in diverse kleuren en maten.

Inofec Bureautafel InoStandaard

Deze compacte en voordelige kantoortafel InoStandaard is te gebruiken als bureautafel, vergadertafel en kantinetafel. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Inofec Bureautafel Smart

Deze compacte bureautafel Smart kenmerkt zich door een modern en strak design voor de laagste prijs. De tafel is volledig goedgekeurd volgens de ARBO normering NEN 2449 en NPR 1813. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Inofec Zit sta bureau Flex T-poot elektrisch NPR

Het elektrische zit sta bureau Flex is ideaal voor het flexwerken. Zittend en staand werken aan uw bureau. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Voldoet aan de NPR norm. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Inofec Bureautafel Square (instelbare hoogte)

De compacte bureautafel Square met instelbare hoogte heeft een minimalistische vormgeving. Het oerdegelijke onderstel wordt gecombineerd met een ´zwevend´ topblad. Leverbaar in verschillende kleurcombinaties.

Inofec Bureautafel Pro

De zeer compacte rechthoekige bureautafel Pro heeft een tijdloos design voor een voordelige prijs. Deze kantoortafel is volledig goedgekeurd volgens de ARBO normering NEN 2449 en NPR 1813. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Inofec Bureautafel Flex T-poot slinger

De bureautafel Flex is voorzien van een T-poot onderstel en kunt u middels een slinger in hoogte verstellen. Het bureau is volledig ARBO goedgekeurd en leverbaar in diverse kleurcombinaties en afmetingen.

Inofec Bureautafel InoStandaard computerwerkplek

Grote computerwerkplek InoStandaard. Leverbaar in diverse kleurcombinaties. Vaste hoogte van 75 cm. Gratis montage. 5 jaar garantie.

Inofec Bureautafel Square (vaste hoogte)

De compacte bureautafel Square met een vaste hoogte van 74cm heeft een minimalistische vormgeving. Het oerdegelijke onderstel wordt gecombineerd met een ´zwevend´ topblad. Leverbaar in verschillende kleurcombinaties.

Inofec Bureautafel Flex 4-poots slinger

De 4-poots bureautafel Flex 4-poots is middels een slinger in hoogte verstelbaar van 62-95 cm. Deze bureaus kunt u in meerdere kleurcombinaties en afmetingen bestellen.

Inofec Bureautafel InoStandaard Wing 180x120 (links)

Bureautafel Wing links 180bx120d. Vaste hoogte van 75 cm. Zeer voordelig in prijs. Leverbaar in diverse kleurcombinaties. Gratis gemonteerd en geleverd.

Inofec Bureautafel InoStandaard Wing 180x120 (rechts)

Bureautafel Wing rechts 180bx120d. Vaste hoogte van 75 cm. Zeer voordelig in prijs. Leverbaar in diverse kleurcombinaties. Gratis gemonteerd en geleverd.

Inofec Zit sta bureau Flex T-poot gesloten wang elektrisch NPR

Het elektrische zit sta bureau Flex met gesloten wang is ideaal als flexwerkplek. Zittend en staand werken. Hoogte eenvoudig instelbaar. Diverse kleuren en afmetingen.

Inofec Lerarentafel InoOmega 160x80

De lerarentafel InoOmega van 160bx80d is uitstekend te combineren met het schoolmeubilair. De leraar of docent kan zijn of haar spullen veilig opbergen in het vaste ladeblok. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Inofec Bureautafel Flex T-poot gesloten wang slinger

De bureautafel Flex met gesloten wangen is voorzien van een T-poot onderstel en kunt u middels een slinger in hoogte verstellen. Het bureau is volledig ARBO goedgekeurd en leverbaar in diverse kleurcombinaties en afmetingen.

Inofec Bureautafel InoStandaard met 1 ladenblok met 3 laden 160x80

Het bureau InoStandaard met ladeblok 3 laden is een zeer stevig bureau vervaardigd uit staal. Het ladeblok is gemonteerd aan het bureau waardoor u uw spullen direct binnen handbereik op kunt bergen. Leverbaar in 1 kleur.

Inofec Bureautafel InoStandaard met 2 ladenblokken met 3 laden 160x80

Het bureau InoStandaard met 2 ladeblokken 3 laden is een zeer stevig bureau vervaardigd uit staal. Het ladeblok is gemonteerd aan het bureau waardoor u uw spullen direct binnen handbereik op kunt bergen. Leverbaar in 1 kleur.

Inofec Bureautafel InoStandaard met 1 ladenblok met 2 laden 160x80

Het bureau InoStandaard met ladeblok 2 laden is een zeer stevig bureau vervaardigd uit staal. Het ladeblok is gemonteerd aan het bureau waardoor u uw spullen direct binnen handbereik op kunt bergen. Leverbaar in 1 kleur.

Inofec Bureautafel InoStandaard met 2 ladenblokken met 2 laden 160x80

Het bureau InoStandaard met 2 ladeblokken 2 laden is een zeer stevig bureau vervaardigd uit staal. Het ladeblok is gemonteerd aan het bureau waardoor u uw spullen direct binnen handbereik op kunt bergen. Leverbaar in 1 kleur.

Inofec Bureautafel InoStandaard met 2 en 3 ladenblok 160x80

Het bureau InoStandaard met ladeblok 2 laden en ladeblok 3 laden is een zeer stevig bureau vervaardigd uit staal. Het ladeblok is gemonteerd aan het bureau waardoor u uw spullen direct binnen handbereik op kunt bergen. Leverbaar in 1 kleur.

Docentenbureaus in verschillende afmetingen en modellen

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse voordelige docentenbureaus in haar assortiment. Deze docentenbureaus kun je in verschillende afmetingen en modellen bestellen. Een veel verkocht model is het docentenbureau InoOmega van 160bx80d. Deze docentenbureaus zijn voorzien van een melamine topblad dat leverbaar is in de kleuren grijs eiken en beuken. Het onderstel van de docentenbureaus is standaard uitgevoerd in het aluminium. De docententafel is uitgevoerd met een afsluitbaar dubbel ladeblok, zodat docenten hun spullen hier veilig in kunnen opbergen. Naast dit speciale docentenbureau zijn er nog vele andere bureautafels leverbaar die prima geschikt zijn om te gebruiken als docentenbureaus. Gezien de variëteit aan kleuren zijn de docentenbureaus niet direct uit voorraad leverbaar. Je kunt bij onze afdeling verkoop informeren naar alle mogelijkheden en de levertijd. Naast deze speciale docentenbureaus kun je uiteraard ook één van onze vele bureautafels als docentenbureau gebruiken.

Gratis levering en montage

De docentenbureaus worden standaard gebruiksklaar opgeleverd door het team van bezorgers van Inofec Kantoormeubelen. Je dient enkel even aan te geven in welke lokalen de docententafels geleverd dienen te worden. De bezorgers zorgen er vervolgens voor dat de bureaus hier netjes worden geleverd en gemonteerd. Hierbij wordt eveneens al het verpakkingsmateriaal verwijderd en mee retour genomen, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Deze service bieden wij je bovendien geheel kosteloos aan. Na de levering kunt je jouw nieuwe docentenbureaus dus direct in gebruik nemen.

Compleet assortiment schoolmeubilair en kantoormeubelen

Naast docentenbureaus kun je bij Inofec ook terecht voor andere schooltafels, zoals leerlingtafels en kantinetafels, maar ook voor schoolkasten en schoolstoelen. Met het uitgebreide assortiment voordelige schoolmeubels en kantoormeubilair kunt je jouw gehele school inrichten, van klaslokalen tot aula, en van docentenkamer tot kantoorruimtes. In de webshop vindt je onder meer een uitgebreid aanbod aan bureautafels, bureaustoelen, leerlingstoelen, achiefkasten, ICT-tafels en scheidingswanden. Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van de best passende inrichting van uw school. Op basis van jouw input werken we een complete inrichtingstekening uit met de daarbij behorende offerte, zodat je precies weer waar je aan toe bent.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.