Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Kantinestoelen

Nieuwe kantinestoelen koopt u bij Inofec Kantoormeubelen

Het assortiment kantinestoelen van Inofec Kantoormeubelen bestaat uit tientallen verschillende stoelen. Dit uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat er altijd een geschikte kantinestoel tussen zit die past binnen uw bedrijf. Met name kunststof stoelen worden veel toegepast als kantinestoelen. Het grote voordeel van kunststof stoelen is dat ze gemakkelijk schoon te maken en houden zijn. Een model wat al jaren populair is, is de kantinestoel Ino20. Een stevige kantinestoel voor een zeer scherpe prijs. Dit model is echter alleen in de kleuren grijs, zwart en bordeaux leverbaar. Zoekt u iets in een meer trendy kleur, dan sluiten de kantinestoelen TremoOpal of Cool meer aan. Deze kantinestoelen zijn te bestellen in kleuren als groen, oranje, wit, blauw of paars. Alle kantinestoelen die in onze webshop vermeld staan, zijn direct uit voorraad leverbaar en worden binnen 10 werkdagen bij u op kantoor geleverd. Op ons blog kunt u lezen wat de top 5 kantinestoelen van Inofec is. Hieronder vindt u een compleet overzicht van onze kantinestoelen.

Gratis levering en montage van uw kantinestoelen

Alle kantinestoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle stoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe kantinestoel op de gewenste plaats in uw bedrijf. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe kantinestoelen van Inofec.

Breed aanbod aan kantoormeubelen en schoolmeubilair

Naast kantinestoelen hebben wij voor u nog meer meubelen die u in uw kantine kunt plaatsen. Zo vindt u in onze webshop nog diverse kantinetafelsarchiefkasten en folderkasten. Inofec kan alle ruimtes van uw bedrijf inrichten, van kantoor tot wachtruimte en van directiekantoren tot aan vergaderruimtes. Maar ook als u uw school van een nieuwe inrichting wilt voorzien, bent u bij Inofec aan het juiste adres. Wij kunnen u onder meer voorzien van meubilair voor uw klaslokalen, aula, lerarenkamer of ICT ruimtes. U krijgt bovendien maar liefst 5 jaar garantie op het meubilair, wat maar weer aangeeft hoe sterk wij achter de kwaliteit van onze producten staan.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×