Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Docentenstoelen

Voordelig en ruim assortiment docentenstoelen

Inofec biedt een ruim assortiment docentenstoelen aan voor aantrekkelijke prijzen. Veel van onze bureaustoelen zijn uitstekend te gebruiken als docentenstoel. Hierbij heeft u de keuze uit ARBO en ARBO goedgekeurde bureaustoelen. Het voordeel van een ARBO bureaustoel is dat deze voorzien is van uitgebreide instelmogelijkheden, waardoor u de bureaustoel geheel naar uw eigen wensen in kunt stellen. Zeker voor docenten kan dit prettig zijn. Een docentenstoel wordt gedurende de dag immers door meerdere docenten gebruikt. Zo kan iedere docent de stoel naar zijn of haar persoonlijke wensen instellen. De docentenstoelen zijn leverbaar in vele modellen en kleuren. Hierdoor kunt u de docentenstoel afstemmen op de rest van het schoolmeubilair. U bestelt uw nieuwe docentenstoelen snel en eenvoudig via de webshop van Inofec Kantoormeubelen. Uw nieuwe docentenstoelen worden vervolgens binnen slechts 10 werkdagen geleverd. Bovendien worden de docentenstoelen gratis geleverd en gemonteerd.

Gratis levering en montage van uw docentenstoelen

De bezorgers van Inofec Kantoormeubelen leveren en monteren uw nieuwe docentenstoelen geheel gratis. U hoeft hier dus geen extra kosten voor bij te betalen. Op de dag van levering dient u enkel even aan te geven in welke lokalen de docentenstoelen geleverd dienen te worden. Hier worden de docentenstoelen vervolgens netjes geplaatst en uitgepakt. Alle verpakkingsmaterialen nemen wij na de levering mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze afgevoerd kan worden. U kunt uw nieuwe docentenstoelen dus direct in gebruik nemen. 

Uitgebreid assortiment schoolmeubilair en kantoormeubelen

U bent bij Inofec Kantoormeubelen ook aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar andere schoolstoelen, zoals leerlingstoelen en kantinestoelen. U kunt echter uw gehele schoolgebouw inrichten met ons schoolmeubilair en kantoormeubelen. In de webshop vindt u onder meer schooltafels, schoolkasten, bureautafels, scheidingswanden, ladeblokken en bureaustoelen. Al het meubilair dat in de webshop staat, is bovendien direct uit voorraad leverbaar (tenzij anders vermeld). Zodoende kunt u snel over uw nieuwe meubelen beschikken. Wenst u eerst een bezoek aan onze showroom te brengen? Dan bent u uiteraard van harte welkom voor een vrijblijvend advies. Natuurlijk komen onze adviseurs ook graag bij u op locatie langs.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×