Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Accessoires

Bijbehorende accessoires voor uw opzetwanden

Speciaal voor uw opzetwanden zijn materiaalbakjes en brievenbakjes bij te bestellen. U hangt deze bakjes eenvoudig op aan de opzetwand. In de materiaalbakjes kunt u uw mobiele telefoon, sleutels of pennen leggen. De brievenbakjes bieden plaats aan documenten van A4 formaat. Hier kunt u bijvoorbeeld belangrijke documenten of uw kladblok bewaren. Zodoende zorgen de bakjes voor een overzichtelijk en opgeruimd bureau. De bakjes worden standaard geleverd in de kleur aluminium wat mooi aansluit bij de aluminium profielen van de opzetwanden. Het materiaalbakje kost slechts € 24,50 exclusief BTW en voor het brievenbakje betaalt u slechts € 29,50 exclusief BTW. Deze accessoires zijn een mooie en voordelige aanvulling voor uw opzetwanden. Beide bakjes worden op voorraad gehouden in ons magazijn, waardoor ze al binnen 10 werkdagen leverbaar zijn. U bestelt uw materiaalbakjes en brievenbakjes eenvoudig en snel via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Accessoires worden gebruiksklaar geleverd

De door u bestelde accessoires worden gebruiksklaar opgeleverd door onze bezorgers. Veelal worden de accessoires samen met de opzetwanden zelf besteld, dus wanneer wij uw nieuwe opzetwanden komen leveren, worden de accessoires direct meegeleverd en gemonteerd. U hoeft enkel aan te geven op welke opzetwanden de bakjes geplaatst mogen worden en de bezorgers zorgen ervoor dat dit ook netjes gebeurd. Deze service bieden wij u kosteloos aan. U betaalt dus géén extra kosten voor de gebruiksklare oplevering.

Uw complete kantoor inrichten met Inofec Kantoormeubelen

Inofec Kantoormeubelen heeft naast accessoires voor uw opzetwanden uiteraard een veel breder programma. Uw complete kantoor kunt u inrichten met het meubilair van Inofec. U vindt in ons assortiment onder meer bureautafels, bureaustoelen, vergadertafels, vergaderstoelen, kantinemeubilair, archiefkasten en directiemeubels. Hiermee kunt u echt iedere ruimte inrichten. Graag gaan wij dan ook met u de uitdaging aan een passende inrichting voor uw kantoor te vinden. Op basis van uw eisen en wensen maken onze adviseurs een voorstel met bijbehorende offerte. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×