Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Folderkasten


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

Deze stevige stalen tijdschriftenkast van Inofec biedt ruime opbergmogelijkheden voor al jouw tijdsc
Deze metalen folderkast van het merk Inofec is ideaal voor het presenteren en opbergen van jouw tijd
De folderstandaard Piramide van het merk Inofec is zeer geschikt om op jouw leestafel te plaatsen. J
Modern folderrek waar je jouw catalogi, folders en ander reclamemateriaal overzichtelijk kunt presen

Diverse modellen en kleuren folderkasten

Folderkasten worden veelvuldig toegepast in ontvangstruimtes of wachtkamers. De folderkasten bieden ruimte om folders, brochures, tijdschriften of magazines te plaatsen. Jouw klanten of bezoekers kunnen zo even wat lezen terwijl ze op hun afspraak wachten. Enkele folderkasten zijn voorzien van een aantal opklapbare legborden en vaste legborden. De documentatie plaats je op de opklapbare legborden en de vaste legborden bieden ruimte om voorraad te bewaren. Je kunt ook kiezen voor een mooi folderrek om jouw documentatiemateriaal te presenteren. De folderkasten zijn te koop in diverse modellen en kleuren. Alle folderkasten worden gratis geleverd en gemonteerd door ons team van bezorgers. Je kunt de folderkast na levering dus direct in gebruik nemen. Bovendien zijn de folderkasten uit voorraad leverbaar, zodat we al snel bij je kunnen leveren. Als je bij ons een folderkast koopt, ontvang je ook nog eens 5 jaar garantie.

Folderkasten gratis geleverd en gemonteerd

Veel folderkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden snel geleverd. Je wordt 2 dagen voor levering gebeld of gemaild over de levering. Zo weet je precies op welke dag wij de nieuwe folderkast komen leveren. Onze monteurs zorgen er ook voor dat de folderkasten kant-en-klaar worden geleverd en op de juiste plaats worden gezet. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat je direct gebruik kunt maken van jouw nieuwe folderkast van Inofec.

Ruim assortiment aan kantoormeubelen

Inofec levert naast deze folderkasten honderden andere kantoormeubelen. De folderkasten zijn een onderdeel van het totale assortiment aan archiefkasten. Hier vind je al meer dan 100 mogelijkheden. Maar Inofec levert nog veel meer meubelen. Wij kunnen de complete inrichting van uw kantoorpand verzorgen. Zo zijn wij onder andere ook leverancier van diverse bureaustoelen, hoekbureaus, ladeblokken en kantinemeubelen. Met ons brede assortiment kantoormeubelen kun je praktisch iedere ruimte binnen jouw kantoor inrichten. Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor je kunnen doen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.