Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Voordelig geprijsde balies


Filters

Wuteh Balie InoRato hoekopstelling

Met de balie Rato kunt u uw gasten in stijl ontvangen. Deze receptiebalie bestaat uit een hoekelement en 2 aanbouwelementen. Leverbaar in diverse kleuren.

Wuteh Balie InoRato aanbouwelement

Met de balie Rato kunt u uw gasten in stijl ontvangen. Het aanbouwelement is te gebruiken als aanbouwelement, maar ook als losstaand element. Leverbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Wuteh Balie InoRato hoekelement

Hoekelement balie InoRato, ook los te plaatsen. Te bestellen in diverse kleuren. Gratis levering en montage. Zeer scherp geprijsd. 5 jaar garantie.

Wuteh Balie InoRato hoekplaat

Aluminium hoekstuk van 45cm breed t.b.v. de hoekbalie Rato. Leverbaar in de kleur aluminium.

Wuteh Balie InoLinus aanbouwelement

Aanbouwelement balie InoLinus. Ook los te plaatsen. Leverbaar in 2 kleuren. Gratis levering en montage. Zeer voordelig in prijs.

Wuteh Balie InoLinus hoekelement buiten

Dit element dient als buitenhoekelement voor de receptiebalie InoLinus. Leverbaar in 1 kleur.

Wuteh Balie InoLinus ondersteuningspoot

Deze poot dient als ondersteuningspoot voor de receptiebalie InoLinus. Leverbaar in 1 kleur.

Wuteh Balie InoLinus bureautafel-element 120 cm

Met de balie InoLinus kunt u uw gasten in stijl ontvangen. Het bureautafel-element van 120cm breed is te gebruiken als aanbouwelement, maar ook als losstaand element. Leverbaar in 2 kleuren.

Wuteh Balie InoLinus hoekelement binnen

Dit element dient als binnenhoekelement voor de receptiebalie InoLinus. Leverbaar in 1 kleur.

Uw bezoekers gastvrij ontvangen met de balies van Inofec

Een mooie entree is belangrijk voor uw bedrijf. Uw klanten zien namelijk als eerste uw entree en u wilt dat uw klanten en bezoekers een goede indruk van het bedrijf krijgen. Een balie is dan ook onmisbaar. Het geeft u de mogelijkheid om uw bezoekers op een professionele manier te ontvangen en te woord te staan. Een nieuwe balie van goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn. De balie INORato is van uitstekende kwaliteit en bovendien erg voordelig geprijsd. Deze balie heeft als grote voordeel dat u de afmeting zelf kunt bepalen. De balie is namelijk samen te stellen uit een hoekelement en diverse aanbouwelementen. De balie is leverbaar in de kleuren peren en wengé. Een andere balie die recent aan ons assortiment is toegevoegd en enorm aan populariteit wint, is de receptiebalie INOLinus. Ook deze balie is geheel naar eigen wens samen te stellen. Informeer bij onze afdeling verkoop voor alle mogelijkheden. Het kopen van een balie kan soms vrij lastig zijn. Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze vertegenwoordigers. Zij helpen u graag om de juiste balie voor u te kiezen. Alle balies die in de webshop staan, zijn al binnen 10 werkdagen leverbaar. U kunt dus binnen zeer korte termijn over uw nieuwe receptiebalie beschikken. Bovendien worden alle balies gratis geleverd en gemonteerd.

Gratis levering en montage van uw balies

Alle balies die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle balies ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe balie op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe balie van Inofec.

Naast balies vele andere voordelige kantoormeubelen

Naast balies levert Inofec nog honderden andere kantoormeubelen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook diverse vergadertafels en kantinetafels. Daarnaast bieden wij u ook een uitgebreid assortiment stoelen, zoals bureaustoelen, vergaderstoelen, directeursstoelen en conferentiestoelen. Inofec kan iedere ruimte in uw kantoor inrichten. Onze adviseurs helpen u hier graag bij. Op basis van uw eisen en wensen wordt een passend inrichtingsvoorstel voor u uitgewerkt. Hierbij ontvangt u eveneens een offerte, zodat u exact weet waar u financieel aan toe bent. Wilt u het meubilair graag eerst zelf uitproberen en aanschouwen? Breng dan een bezoek aan onze showroom.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.