Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Expert in inrichten van ruimtes


Filters

Afmeting tafel

Hoogte kast

Breedte kast

Kleur stoel

Materiaal stoel

Meubellijn

De Valk Barkruk Square Alu

De barkruk Square is voorzien van gelast stalen frame. Frame leverbaar in de kleuren zwart en aluminium. Skai stoffering in de kleuren zwart en wit.

ProfiM Fauteuil Vanco Lite 1-zits sledemodel gestoffeerd

Deze fauteuil Vanco Lite 1-zits is voorzien van een slede onderstel en gestoffeerde bekleding. De fauteuil is leverbaar in diverse stofferingen en kleuren.

ProfiM Receptiebank Vanco Lite 2,5-zits sledemodel gestoffeerd

Deze receptiebank Vanco Lite 2,5-zits is voorzien van een slede onderstel en gestoffeerde bekleding. De receptiebank is leverbaar in diverse stofferingen en kleuren.

INOFEC Garderobekast Image XL 180h 3-deurs

De 3-deurs garderobekast Image XL van Inofec is ideaal voor gebruik in sportlokalen, kleedruimtes of kantines. Jouw medewerkers of bezoekers kunnen hun eigendommen veilig in deze garderobekasten opbergen. Leverbaar in 1 kleur.

Garderoberek met 19 haken

Dit enkelzijdige en staande garderoberek is voorzien van 19 haken.

De Valk Barkruk Square Zwart

De barkruk Square is voorzien van gelast stalen frame. Frame leverbaar in de kleuren zwart en aluminium. Skai stoffering in de kleuren zwart en wit.

ProfiM Poef Oto rond ø54

De poef Oto van ø54 cm is uitgevoerd in kunstleer. De Oto is ook leverbaar in andere uitvoeringen, stofferingen en kleuren.

ProfiM Salontafel October 120bx60d

Deze salontafel October is perfect toe te passen in de wachtkamer of receptieruimte. De tafel heeft de volgende afmetingen 120bx60dx35h. De salontafel October is leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

ProfiM Salontafel October 60bx60d

Deze salontafel October is perfect toe te passen in de wachtkamer of receptieruimte. De tafel heeft de volgende afmetingen 60bx60dx35h. De salontafel October is leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Actie
Girsberger Arbo Directiestoel Yanos Net Zwart

Girsberger Arbo Directiestoel Yanos Net Zwart

De Arbo directiestoel Yanos Net van het merk Girsberger is uitgevoerd met een zwarte kunststof kruisvoet. Bekleed met zwarte stoffering.

INOFEC Garderobekast Image stofkap 90b

De stofkap van 90 cm breed is te combineren met de garderobekasten Image. Door deze stofkappen op jouw garderobekasten te plaatsen, voorkom je dat stof zich bovenop de kast ophoopt. Leverbaar in 1 kleur.

ProfiM Fauteuil Vanco Lite 1-zits 4-poots kunstleer

Deze fautauil Vanco Lite 1-zits is voorzien van een 4-poots onderstel en een kunstlederen bekleding. De fauteuil is leverbaar in diverse stofferingen en kleuren.

ProfiM Poef Oto rond ø41

De poef Oto van ø41 cm is uitgevoerd in kunstleer. De Oto is ook leverbaar in andere uitvoeringen, stofferingen en kleuren.

ProfiM Treinbank October 2-zits lage rug

Deze treinbank October met lage rug betreft een 2-zits uitvoering. De bank October is leverbaar in verschillende kleuren en stofferingen.

INOFEC Garderobekast Image 195h 4-deurs

De 4-deurs garderobekast Image van Inofec is voorzien van 1 stang met 3 haken en een slot. Afmetingen 60bx50dx195h. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Garderobekast Image stofkap 60b

De stofkap van 60 cm breed is te combineren met de garderobekasten Image. Door deze stofkappen op jouw garderobekasten te plaatsen, voorkom je dat stof zich bovenop de kast ophoopt. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Garderobekast Image stofkap 80b

De stofkap van 80 cm breed is te combineren met de garderobekasten Image. Door deze stofkappen op jouw garderobekasten te plaatsen, voorkom je dat stof zich bovenop de kast ophoopt. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Garderobekast Image XL 180h 2-deurs

De 2-deurs garderobekast Image XL van Inofec is ideaal voor gebruik in sportlokalen, kleedruimtes of kantines. Jouw medewerkers of bezoekers kunnen hun eigendommen veilig in deze garderobekasten opbergen. Leverbaar in 1 kleur.

Wandgarderoberek met 3 kledinghaken 30cm

Dit wandgarderoberek van 30cm breed is uitgevoerd met 3 haken. Leverbaar in 1 kleurcombinatie.

ProfiM Poef October 1-zits

Deze poef October betreft een 1-zits uitvoering. De poef October is leverbaar in verschillende kleuren en stofferingen.

ProfiM Poef October 2-zits

Deze poef October betreft een 2-zits uitvoering. De poef October is leverbaar in verschillende kleuren en stofferingen.

ProfiM Poef Oto 41x41

De poef Oto van 41x41 cm is uitgevoerd in kunstleer. De Oto is ook leverbaar in andere uitvoeringen, stofferingen en kleuren.

ProfiM Salontafel met 4-poots spinvoet ø60x45h SH40

Deze salontafel heeft een afmeting van ø60x45h cm. De salontafel is voorzien van een glazen topblad en een chromen 4-poots spinvoet.

ProfiM Salontafel met kolompoot ø60x45h SR40

De salontafel heeft een afmeting van ø60x45h cm. De salontafel is voorzien van een melk glazen topblad en een chromen kolompoot.

Ruimtes inrichten? Daar worden wij blij van!

Hoe richt je een kantoorruimte in? Dat is iets waar wij ons dagelijks mee bezig houden en waar wij blij van worden. Iets waar jij je misschien helemaal niet mee bezig wilt houden en wat je helemaal niet leuk vindt om te doen. Jij wilt ondernemen en jouw klanten blij maken. Daarom nemen wij je die zorg van het inrichten van ruimtes graag uit handen. Het enige wat wij van je vragen is een klein beetje tijd en input vanuit jouw kant.

Functie van de ruimtes bepalen de inrichting

We brengen in kaart wat de verschillende functies van de diverse ruimtes zijn, welke werkzaamheden er allemaal moeten plaatsvinden en stemmen daar de inrichting en de kantoormeubels op af. Iedere ruimte binnen een kantoor kan namelijk om een andere inrichting vragen. Een kantoortuin waar veel gebeld wordt, vraagt om een andere inrichting dan bijvoorbeeld een instructieruimte. En een wachtruimte richt je net weer wat anders in dan de receptie. Vind je het lastig om hier een goed beeld bij te krijgen? Geen zorgen! Met een 3D inrichtingstekening van de diverse ruimtes maken we het complete plaatje visueel voor je. Je kunt als het ware door de verschillende ruimtes wandelen en al een beetje ervaren wat het resultaat gaat worden. Op basis van deze tekening wordt indien gewenst een offerte of direct de order gemaakt en wordt de investering per ruimte inzichtelijk.

Slimme collectie voor iedere ruimte

Inofec heeft een slimme collectie kantoormeubilair samengesteld waarmee we alle ruimtes in een kantoor in kunnen richten. Bovendien is deze collectie uit voorraad leverbaar. Dus je hoeft nooit lang te wachten op je nieuwe meubels. Na de levering zelf monteren? Wel als je dat heel leuk vindt, maar anders doen wij dat graag voor je. Wij hebben een team van enthousiaste bezorgers en monteurs die niets te gek is. Of het nu om de levering van een enkele kast gaat of om een compleet nieuwe inrichting van alle ruimtes in een kantoorpand. Iedere ruimte richten we goed en netjes in, zoals het hoort. We gaan pas weg als we bij jou die glimlach op je gezicht hebben getoverd.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.