Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Kantinestoelen


Filters

Kleur stoel

Materiaal stoel

Meubelfabriek De Valk Kantinestoel Classic Alu

De kantinestoel Classic is voorzien van een stevig 4-poots onderstel. Je kunt de kantinestoelen Classic eenvoudig op elkaar stapelen. Leverbaar in diverse kleuren.

Meubelfabriek De Valk Horeca stoel Vintage

Deze horeca stoel beschikt over een stalen frame, dat is afgewerkt met een zwarte of een transparante coating. De zitting en rug worden gestoffeerd met kunstleder.

Vergaderstoel 10 met armleggers

Deze sterke stapelbare vergaderstoel is een eenvoudige, maar zeer voordelige stoel. De vergaderstoel is uitgevoerd met armleggers voor extra comfort. Leverbaar in 3 kleuren.

Vergaderstoel 10

Deze sterke stapelbare vergaderstoel 10 is een eenvoudige, maar zeer voordelige stoel. Leverbaar in 3 kleuren.

7 kleuren
Kantinestoel Sting

Kantinestoel Sting

Deze comfortabele vergaderstoel Sting is niet alleen geschikt voor de vergaderruimtes, ook kun je deze stoel voor de kantine gebruiken. Dankzij de kunststof zitting en rugleuning is de stoel gemakkelijk schoon te maken. Leverbaar in 7 kleuren.

Kuipstoel Lumi slede onderstel

De kuipstoel Lumi met slede onderstel is een moderne en comfortabele stoel. Leverbaar in 3 kleuren.

Meubelfabriek De Valk Kantinestoel Bravo Zwart

De kantinestoel Bravo is voorzien van een stevig 4-poots onderstel. Je kunt deze kantinestoelen eenvoudig stapelen. Leverbaar in diverse kleuren.

Meubelfabriek De Valk Horeca stoel 4x4 Vintage slede

Deze horeca stoel beschikt over een stalen frame, dat is afgewerkt met een mat zwarte coating. De zitting en rug worden gestoffeerd met kunstleder of 100% leer naar keuze.

Kantinestoel Kalea 4-poots

Deze kantinestoel Kalea is voorzien van een 4-poots onderstel. De kantinestoel Kalea is leverbaar in vele kleuren en met verschillende onderstellen. Je kunt deze stoelen ook gebruiken als conferentiestoelen of vergaderstoelen.

Meubelfabriek De Valk Horeca stoel 4x4 Vintage 4-poots

Deze horeca stoel beschikt over een stalen frame, dat is afgewerkt met een mat zwarte coating. De zitting en rug worden gestoffeerd met kunstleder of 100% leer naar keuze.

Meubelfabriek De Valk Kantinestoel Retro Uni

De kantinestoel Retro is voorzien van een stevig 4-poots onderstel. De kantinestoelen Retro zijn eenvoudig te stapelen. Leverbaar in diverse kleuren.

Meubelfabriek De Valk Kantinestoel Time Out hout

De stapelbare kantinestoel Time Out is een comfortabele stoel. Leverbaar in 1 kleur.

Meubelfabriek De Valk Kantinestoel Bravo Alu

De kantinestoel Bravo is voorzien van een stevig 4-poots alu onderstel. Je kunt deze kantinestoelen eenvoudig stapelen. Leverbaar in diverse kleuren.

Meubelfabriek De Valk Kantinestoel Retro Zwart

De kantinestoel Retro is voorzien van een stevig 4-poots zwart onderstel. De kantinestoelen Retro zijn eenvoudig te stapelen. Leverbaar in diverse kleuren.

Kantinestoel Kicca 4-poots

De kantinestoel Kicca is voorzien van een 4-poots onderstel. De zitting is van kunststof. De kantinestoel Kicca is in vele kleuren te bestellen. Je kunt deze stoelen tevens gebruiken als vergaderstoelen of conferentiestoelen.

Meubelfabriek De Valk Kantinestoel Classic Zwart

De kantinestoel Classic is voorzien van een stevig 4-poots onderstel. Je kunt de kantinestoelen Classic eenvoudig op elkaar stapelen. Leverbaar in diverse kleuren.

Meubelfabriek De Valk Kantinestoel Time Out hout met armleggers

De stapelbare kantinestoel Time Out is een comfortabele stoel uitgevoerd met armleggers. Leverbaar in 1 kleur.

INOFEC Projectstoel Sky

De projectstoel Sky is voorzien van een chromen slede onderstel en een kunststof zitting en rugleuning.

Actie
OP=OP Horecastoel Yummy

OP=OP Horecastoel Yummy

De horecastoel Yummy is verkrijgbaar in 2 kleuren tegen een wel zeer gunstige prijs. Zowel binnen als buiten te gebruiken, dus prima geschikt als kantine- of terrasstoel.

Kantinestoel Parma

De kantinestoel Parma is voorzien van een RVS 4-poots onderstel. De kuip is verkrijgbaar in de kleur wit of antraciet HPL.

Meubelfabriek De Valk Kantinestoel Standaard Zwart

De kantinestoel Standaard is voorzien van een stevig 4-poots zwart onderstel. De kantinestoelen Standaard zijn eenvoudig te stapelen. Leverbaar in diverse kleuren.

Kantinestoel Novi koppelbaar zonder armleggers

De vergaderstoel Novi zonder armleggers is een comfortabele stoel met een strak vormgegeven slede onderstel. De stoel is niet alleen te gebruiken als vergaderstoel, maar dankzij de koppelmogelijkheid ook als conferentiestoel. Leverbaar in 6 kleuren.

Kantinestoel Novi koppelbaar met armleggers

De vergaderstoel Novi met armleggers is een comfortabele stoel met een strak vormgegeven slede onderstel. De stoel is niet alleen te gebruiken als vergaderstoel, maar dankzij de koppelmogelijkheid ook als conferentiestoel. Leverbaar in 6 kleuren.

Meubelfabriek De Valk Kantinestoel Retro Alu

De kantinestoel Retro is voorzien van een stevig 4-poots alu onderstel. De kantinestoelen Retro zijn eenvoudig te stapelen. Leverbaar in diverse kleuren.

Voordelige kantinestoelen koop je bij Inofec Kantoormeubelen

Het assortiment kantinestoelen van Inofec Kantoormeubelen bestaat uit tientallen verschillende stoelen. Dit uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat er altijd een geschikte kantinestoel tussen zit die past binnen jouw bedrijf. Met name kunststof kantinestoelen worden veel toegepast in de kantine. Het grote voordeel van kunststof stoelen is dat ze gemakkelijk schoon te maken en houden zijn. Een model wat al jaren populair is, is de kantinestoel Ino20. Een stevige kantinestoel voor een zeer scherpe prijs. Dit model is echter alleen in de kleuren grijs, zwart en bordeaux leverbaar. Zoek je iets in een meer trendy kleur, dan sluiten de kantinestoelen Tremo, Opal of Cool meer aan. Deze stoelen voor jouw kantine zijn te koop in kleuren als groen, oranje, wit, blauw of paars. Veel kantinestoelen die in onze webshop vermeld staan, zijn direct uit voorraad leverbaar en worden snel bij jouw op kantoor geleverd. Op ons blog kun je lezen wat de top 5 kantinestoelen van Inofec is. Hieronder vind je een compleet overzicht van onze kantinestoelen.

Gratis levering en montage van jouw kantinestoelen

Veel stoelen voor de kantine die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden snel geleverd. Het kopen van nieuwe kantinestoelen is heel eenvoudig. Via onze webshop heb je binnen een minuut al een bestelling gedaan. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle stoelen ter plaatsen. De monteurs plaatsen je nieuwe kantinestoel op de gewenste plaats in jouw bedrijf. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat je direct gebruik kunt maken van jouw nieuwe kantinestoelen van Inofec.

Breed aanbod aan kantoormeubelen en schoolmeubilair

Naast kantinestoelen hebben wij voor jou nog meer meubelen die je in jouw kantine kunt plaatsen. Zo kun je in onze webshop ook diverse kantinetafels, archiefkasten en folderkasten kopen. Inofec kan alle ruimtes van jouw bedrijf inrichten, van kantoor tot wachtruimte en van directiekantoren tot aan vergaderruimtes. Maar ook als je jouw school van een nieuwe inrichting wilt voorzien, ben je bij Inofec aan het juiste adres. Wij kunnen je onder meer voorzien van meubilair voor jouw klaslokalen, aula, lerarenkamer of ICT ruimtes. Je krijgt bovendien maar liefst 5 jaar garantie op het meubilair, wat maar weer aangeeft hoe sterk wij achter de kwaliteit van onze producten staan.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.