Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Garderobe


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

Inofec Werkkast Image 195h

Deze 2-deurs werkkast met draaideuren is ideaal om bijvoorbeeld uw schoonmaakspullen in op te bergen. Leverbaar in 1 kleur.

Inofec Garderobekast 2-deurs

Deze 2-deurs garderobekast is voorzien van een kledingstang, 2 uitneembare legborden en een slot. Kleur grijs. Levering is gratis. Garantie 5 jaar.

Inofec Lockerkast Image 190h 15-deurs

Deze 15-deurs lockerkast is ideaal voor gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Uw medewerkers of bezoekers kunnen zo veilig hun eigendommen opbergen. De ombouw van de lockerkast is grijs en de deuren zijn antraciet.

Inofec Garderobekast 3-deurs

Deze 3-deurs garderobekast is voorzien van een kledingstang, 2 uitneembare legborden en een slot. Kleur grijs. Levering is gratis. Garantie 5 jaar.

Inofec Lockerkast Image 190h 10-deurs

Deze 10-deurs lockerkast is ideaal voor gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Uw medewerkers of bezoekers kunnen zo veilig hun eigendommen opbergen. De ombouw van de lockerkast is grijs en de deuren zijn antraciet.

Inofec Garderobekast Image XL 180h 3-deurs

De 3-deurs garderobekast Image XL is ideaal voor gebruik in sportlokalen, kleedruimtes of kantines. Uw medewerkers of bezoekers kunnen hun eigendommen veilig in deze garderobekasten opbergen. Leverbaar in 1 kleur.

Kapstok staand zwart

Deze staande kapstok van 178cm hoog is voorzien van een parapluhouder en 8 dubbele haken, een voordelige en mooie kapstok voor uw entree of garberoberuimte. Leverbaar in 1 kleur.

Inofec Garderobekast Image 120b - garderobebank

Deze garderobebank van 120 cm breed is te combineren met de garderobekast Image van 120 cm breed. Leverbaar in 1 kleur. Gratis montage en levering.

Inofec Garderobekast 4-deurs

Deze 4-deurs garderobekast is voorzien van een kledingstang en een slot. Kleur grijs. Levering is gratis. Standaard 5 jaar garantie.

Inofec Garderobekast Image 180h 3-deurs

De 3-deurs garderobekast Image is voorzien van 1 legbord, 3 kledinghaken en een slot. Afmetingen 90bx50dx180h. Leverbaar in 1 kleur. Levering gratis.

Inofec Garderobemeubel Image

Het Image garderobemeubel is ideaal voor gebruik in sportlokalen, kleedruimtes of kantines. Uw medewerkers of bezoekers kunnen hun eigendommen veilig in deze lockerkasten opbergen. De ombouw is grijs en de deuren zijn antraciet.

Inofec Garderobekast Image 195h 6-deurs

De 6-deurs garderobekast Image is voorzien van 1 stang met 3 haken en een slot. Afmetingen 90bx50dx195h. Leverbaar in 1 kleur. Levering gratis.

Inofec Lockerkast Image 190h 5-deurs

Deze 5-deurs lockerkast is ideaal voor gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Uw medewerkers of bezoekers kunnen zo veilig hun eigendommen opbergen. De ombouw van de lockerkast is grijs en de deuren zijn antraciet.

Kapstok Seven

De kapstok Seven is een trendy kapstok welke leverbaar is in meerdere kleurcombinaties.

Inofec Garderobekast Image 80b - garderobebank

Deze garderobebank van 80 cm breed is te combineren met de garderobekast Image van 80 cm breed. Leverbaar in 1 kleur. Gratis montage en levering.

Kapstok Eva

De staande kapstok Eva van 164cm hoog is een mooie en stijlvolle kapstok die onmisbaar is in uw garberoberuimte. De kapstok is leverbaar in 2 kleuren.

Inofec Garderobekast Image 180h 2-deurs

De 2-deurs garderobekast Image is voorzien van 1 legbord, 3 kledinghaken en een slot. Afmetingen 60bx50dx180h. Leverbaar in 1 kleur. Levering gratis.

Inofec Garderobekast Image 60b - garderobebank

Deze garderobebank van 60 cm breed is te combineren met de garderobekast Image van 60 cm breed. Leverbaar in 1 kleur. Gratis montage en levering.

Inofec Garderobekast Image 90b - garderobebank

Deze garderobebank van 90 cm breed is te combineren met de garderobekast Image van 90 cm breed. Leverbaar in 1 kleur. Gratis montage en levering.

Garderoberek met 19 haken

Dit enkelzijdige en staande garderoberek INO is voorzien van 19 haken.

Kapstok Quadrangolo

De staande kapstok Quadrangolo is uitgevoerd in mat wit. Deze stijlvolle kapstok is onmisbaar in uw garberoberuimte.

Wandgarderoberek met 3 kledinghaken 30cm

Dit wandgarderoberek INO van 30cm breed is uitgevoerd met 3 haken. Leverbaar in 1 kleurcombinatie.

Inofec Garderobekast Image stofkap 120b

De stofkap van 120 cm breed is te combineren met de garderobekasten Image. Door deze stofkappen op uw garderobekasten te plaatsen, voorkomt u dat stof zich bovenop de kast ophoopt. Leverbaar in 1 kleur.

Inofec Garderobekast Image stofkap 60b

De stofkap van 60 cm breed is te combineren met de garderobekasten Image. Door deze stofkappen op uw garderobekasten te plaatsen, voorkomt u dat stof zich bovenop de kast ophoopt. Leverbaar in 1 kleur.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.