Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Garderobe


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

Inofec Garderobekast 2-deurs

Deze 2-deurs garderobekast is voorzien van een kledingstang, 2 uitneembare legborden en een slot. Kleur grijs. Levering is gratis. Garantie 5 jaar.

Inofec Garderobekast 3-deurs

Deze 3-deurs garderobekast is voorzien van een kledingstang, 2 uitneembare legborden en een slot. Kleur grijs. Levering is gratis. Garantie 5 jaar.

Inofec Lockerkast Image 190h 15-deurs

Deze 15-deurs lockerkast is ideaal voor gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Uw medewerkers of bezoekers kunnen zo veilig hun eigendommen opbergen. De ombouw van de lockerkast is grijs en de deuren zijn antraciet.

Inofec Werkkast Image 195h

Deze 2-deurs werkkast met draaideuren is ideaal om bijvoorbeeld uw schoonmaakspullen in op te bergen. Leverbaar in 1 kleur.

Inofec Lockerkast Image 190h 5-deurs

Deze 5-deurs lockerkast is ideaal voor gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Uw medewerkers of bezoekers kunnen zo veilig hun eigendommen opbergen. De ombouw van de lockerkast is grijs en de deuren zijn antraciet.

Inofec Garderobekast Image XL 180h 3-deurs

De 3-deurs garderobekast Image XL is ideaal voor gebruik in sportlokalen, kleedruimtes of kantines. Uw medewerkers of bezoekers kunnen hun eigendommen veilig in deze garderobekasten opbergen. Leverbaar in 1 kleur.

Inofec Lockerkast Image 190h 10-deurs

Deze 10-deurs lockerkast is ideaal voor gebruik in kleedruimtes, kantines of sportlokalen. Uw medewerkers of bezoekers kunnen zo veilig hun eigendommen opbergen. De ombouw van de lockerkast is grijs en de deuren zijn antraciet.

Inofec Garderobekast Image 180h 3-deurs

De 3-deurs garderobekast Image is voorzien van 1 legbord, 3 kledinghaken en een slot. Afmetingen 90bx50dx180h. Leverbaar in 1 kleur. Levering gratis.

Kapstok Eva

De staande kapstok Eva van 164cm hoog is een mooie en stijlvolle kapstok die onmisbaar is in uw garberoberuimte. De kapstok is leverbaar in 2 kleuren.

Inofec Garderobekast Image 195h 6-deurs

De 6-deurs garderobekast Image is voorzien van 1 legbord, 1 stang met 3 haken en een slot. Afmetingen 90bx50dx195h. Leverbaar in 1 kleur. Levering gratis.

Kapstok staand 20 haken

De kapstok van 172cm hoog is voorzien van 10 dubbele en 10 enkele haken. Een ideale kapstok voor een kleine garberoberuimte. Leverbaar in 1 kleur.

Kapstok staand zwart

Deze staande kapstok van 178cm hoog is voorzien van een parapluhouder en 8 dubbele haken, een voordelige en mooie kapstok voor uw entree of garberoberuimte. Leverbaar in 1 kleur.

Inofec Garderobekast Image 120b - garderobebank

Deze garderobebank van 120 cm breed is te combineren met de garderobekast Image van 120 cm breed. Leverbaar in 1 kleur. Gratis montage en levering.

Inofec Garderobekast Image stofkap 120b

De stofkap van 120 cm breed is te combineren met de garderobekasten Image. Door deze stofkappen op uw garderobekasten te plaatsen, voorkomt u dat stof zich bovenop de kast ophoopt. Leverbaar in 1 kleur.

Kapstok Petalo

De stijlvolle staande kapstok Petalo van 166cm hoog is een mooie aanvulling voor uw garberoberuimte. De kapstok is leverbaar in 2 kleuren.

Inofec Garderobekast 4-deurs

Deze 4-deurs garderobekast is voorzien van een kledingstang en een slot. Kleur grijs. Levering is gratis. Standaard 5 jaar garantie.

Inofec Garderobekast Image 80b - garderobebank

Deze garderobebank van 80 cm breed is te combineren met de garderobekast Image van 80 cm breed. Leverbaar in 1 kleur. Gratis montage en levering.

Garderoberek met 19 haken

Dit enkelzijdige en staande garderoberek INO is voorzien van 19 haken.

Garderoberek mobiel met 19 haken

Dit enkelzijdige en mobiele garderoberek INO is voorzien van 19 haken. Dankzij de wielen kunt u dit garderoberek eenvoudig verplaatsen.

Kapstok King

De stevige staande kapstok King van 172cm hoog is een mooie aanvulling voor uw garberobe of receptieruimte. De kapstok is leverbaar in 2 kleuren.

Kapstok Seven

De kapstok Seven is een trendy kapstok welke leverbaar is in meerdere kleurcombinaties.

Kledinghangers - set van 10 stuks

Deze set kledinghangers is geschikt voor de garderoberekken INO. Met behulp van deze kledinghangers kunt u de jassen en mantels van uw medewerkers en bezoekers netjes ophangen.

Wandgarderoberek met 10 kledinghaken 100cm

Dit wandgarderoberek INO van 100cm breed is uitgevoerd met 10 haken. Leverbaar in 1 kleurcombinatie.

Inofec Garderobekast Image 180h 2-deurs

De 2-deurs garderobekast Image is voorzien van 1 legbord, 3 kledinghaken en een slot. Afmetingen 60bx50dx180h. Leverbaar in 1 kleur. Levering gratis.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.