Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Folderkasten

Folderkasten van Inofec, ideaal om uw brochures op te presenteren

Folderkasten worden veelvuldig toegepast in ontvangstruimtes of wachtkamers. De folderkasten bieden ruimte om folders, brochures, tijdschriften of magazines te plaatsen. Uw klanten of bezoekers kunnen zo even wat lezen terwijl ze op hun afspraak wachten. Enkele folderkasten zijn voorzien van een aantal opklapbare legborden en vaste legborden. De documentie plaatst u op de opklapbare legborden en de vaste legborden bieden ruimte om voorraad te bewaren. U kunt ook kiezen voor een mooi folderrek om uw documentatiemateriaal te presenteren. De folderkasten zijn leverbaar in diverse modellen en kleuren. Alle folderkasten worden gratis geleverd en gemonteerd door ons team van bezorgers. U kunt de kast na levering dus direct in gebruik nemen. Bovendien zijn de folderkasten uit voorraad leverbaar, zodat we al binnen slechts 10 werkdagen bij u kunnen leveren. Op alle folderkasten ontvangt u ook nog eens 5 jaar garantie.

Folderkasten gratis geleverd en gemonteerd

Alle folderkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. U wordt 2 dagen voor levering gebeld of gemaild over de levering. Zo weet u precies op welke dag wij de nieuwe folderkast komen leveren. Onze monteurs zorgen er ook voor dat de folderkasten kant-en-klaar worden geleverd en op de juiste plaats worden gezet. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe folderkasten van Inofec.

Ruim assortiment aan kantoormeubelen

Inofec levert naast deze folderkasten honderden andere kantoormeubelen. De folderkasten zijn een onderdeel van het totale assortiment aan archiefkasten. Hier vindt u al meer dan 100 mogelijkheden. Maar Inofec levert nog veel meer meubelen. Wij kunnen de complete inrichting van uw kantoorpand verzorgen. Zo zijn wij onder andere ook leverancier van diverse bureaustoelenhoekbureausladeblokken en kantinemeubelen. Met ons brede assortiment kantoormeubelen kunt u praktisch iedere ruimte binnen uw kantoor inrichten. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen doen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×