Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Receptiebalies

De entree is de eerste ruimte die klanten zien wanneer ze uw bedrijf binnenkomen. Het is daarom belangrijk dat uw entree er goed verzorgd uitziet en een positieve indruk achterlaat bij uw klanten. Een mooie receptiebalie draagt hier zeker aan bij. De receptiebalies van Inofec hebben een stijlvolle uitstraling en zijn bovendien erg scherp geprijsd. Het kopen van een nieuwe receptiebalie kan soms lastig zijn. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze vertegenwoordiger. Zij helpen uw graag om de juiste balie voor uw receptie te vinden.

Voordelige receptiebalies

Een nieuwe balie kan soms een behoorlijke investering zijn. Inofec biedt echter kwalitatief goede balies aan voor zeer aantrekkelijke prijzen. Wanneer u een voordelige receptiebalie zoekt, dan zijn de InoRato balies dé oplossing voor u. Er zijn 2 verschillende modellen receptiebalies leverbaar. Het ene model balie is te bestellen in een halfronde uitvoering. De andere receptiebalie kunt u zelf samenstellen uit diverse elementen, namelijk een hoekelement en een aantal aanbouwelementen. Beide receptiebalies zijn leverbaar in 2 kleuren, namelijk in peren en wengé, en zijn direct uit voorraad te leveren. Maar mochten deze receptiebalies niet naar wens zijn, neem dan contact op met onze afdeling verkoop voor andere mogelijkheden.

Diverse kantoormeubelen

Naast diverse receptiemeubelen levert Inofec nog honderden kantoormeubelen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook diverse receptiestoelen, receptiebanken, directiemeubelen en kantinemeubelen. Daarnaast bieden wij u ook een uitgebreid assortiment aan van ladekasten en conferentiestoelen. Inofec kan iedere ruimte in uw kantoor inrichten en dit kan al binnen 10 werkdagen.

Gratis levering en montage van uw receptiebalies

Alle receptiebalies die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle receptiebalies ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe receptiebalie op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe receptiebalie van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×