Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Prikborden

Zeer voordelige prikborden van Inofec Kantoormeubelen

Inofec Kantoormeubelen heeft een aantal zeer voordelige prikborden in haar assortiment. Prikborden zijn erg handig om mededelingen en belangrijke informatie op te delen. Niet iedereen beschikt immers over een emailadres. Vooral mensen die op de werkvloer staan of in een magazijn werkzaam zijn, beschikken niet altijd over een bedrijfsemailadres. Een prikbord kan dan uitkomst bieden. De prikborden die u in de online webshop van Inofec vindt, zijn leverbaar in verschillende afmetingen en materialen. De afmetingen van de prikborden variëren van 60x45cm tot 180x120cm. De gebruikte materialen zijn vilt en kurklinoleum. Prikborden van linoleum zijn vaak wat hoger in prijs, maar zijn ook duurzamer dan vilt en gaan zodoende ook langer mee. Uw nieuwe prikborden bestelt u eenvoudig via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen. Doordat wij alle prikborden in ons magazijn op voorraad hebben, kunnen we ook zeer snel leveren. Al binnen 10 werkdagen kunt u over uw nieuwe prikborden beschikken.

Prikborden worden gratis geleverd

De prikborden worden gratis bij u geleverd. U betaalt dus geen extra bijkomende kosten voor de levering. Enkele dagen voor de aflevering wordt u bovendien door ons geïnformeerd over de levering. Dit gebeurt telefonisch of via een emailbericht, waar u de voorkeur aan geeft. De prikborden worden, in tegenstelling tot de meeste andere kantoormeubelen, ongemonteerd in de verpakking geleverd. Er dienen namelijk gaten in de muur geboord te worden om het bord op te hangen. Dit dient u zelf te verzorgen.

Naast prikborden ook ander kantoormeubilair

Naast prikborden heeft Inofec nog vele andere presentatiemiddelen in haar assortiment, zoals whiteboards, flip-overs en combiborden. Maar ook voor ander kantoormeubilair bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u onder meer bureautafels, kantoorstoelen, archiefkasten, ladeblokken en kantinestoelen. U kunt dus iedere ruimte in uw kantoor inrichten, van de kantoorruimtes tot de entree, en van het directiekantoor tot de kantine. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om u van een passend inrichtingsadvies te voorzien.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×