Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Papierkasten


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

Inofec Tekeningladekast A3 13 laden

De zware stalen tekeningladekast A3 met 13 laden is zeer geschikt voor het opbergen van (bouw)tekeningen en andere papieren van groot formaat. Uw documenten zijn zodoende netjes en overzichtelijk opgeborgen. Leverbaar in 2 kleuren.

Inofec Tekeningladekast A1 6 laden

De zware stalen tekeningladekast A1 met 6 laden is zeer geschikt voor het opbergen van grote (bouw)tekeningen. Uw tekeningen zijn zodoende netjes en overzichtelijk opgeborgen. Leverbaar in 1 kleur.

Inofec Dossierkast De Luxe Plus 4 laden

Deze dossierkast met 4 laden is leverbaar in diverse kleuren. Ideaal voor het archiveren van uw A4 en folio hangmappen. Gratis levering, ook op etage.

Inofec Tekeningladekast A0 6 laden

De zware stalen tekeningladekast A0 met 6 laden is zeer geschikt voor het opbergen van grote (bouw)tekeningen. Uw tekeningen zijn zodoende netjes en overzichtelijk opgeborgen. Leverbaar in 1 kleur.

Inofec Ladekast A4 met 18 laden

Deze stalen A4 ladekast is voorzien van 18 laden laden en geschikt voor het opbergen van documenten van A4 formaat of andere kleine kantooraccessoires. Leverbaar in 3 kleuren.

Inofec Dossierkast De Luxe Plus 2 laden

Stevige en voordelige dossierkast voorzien van 2 laden met telescoopgeleiding. Deze dossierhangmappenkast is ideaal voor het archiveren van hangmappen.

Inofec Dossierkast De Luxe Plus 3 laden

Deze voordelige dossierkast is voorzien van 3 laden met telescoopgeleiding. De dossierhangmappenkast is leverbaar in 4 kleuren en wordt gratis geleverd.

Papierkasten kopen bij inofec Kantoormeubelen

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse papierkasten in haar webshop staan. Wij hebben papierkasten voor diverse papierformaten. Zo vindt u altijd een geschikte papierkast. Alle papierkasten die in onze webshop staan, kunnen wij uit voorraad leveren. Dit betekent dat u al binnen 10 werkdagen gebruik kunt maken van uw nieuwe papierkast.

Voordelige papierkasten

In ons assortiment vindt u diverse voordelige papierkasten. Deze papierkasten zijn leverbaar voor verschillende papierformaten. Zo vindt u in onze online webshop papierkasten voor A0, A1, A3 en A4 formaat. Met name A0 en A1 papierkasten zijn geschikt om grote bouwtekeningen in op te bergen. Bovendien zijn deze papierkasten uitgerust met telescopische geleiding, waardoor de lades soepel openen en sluiten. Tevens zijn deze papierkasten voorzien van een centraal slot, net zoals de A3 papierkast. U kunt de papierkasten in verschillende kleuren bestellen, zoals grijs, zwart en aluminium. De papierkasten worden in de webshop ook wel ladekasten of tekeningkasten genoemd.

Overige kantoormeubelen

Het assortiment van Inofec bestaat niet alleen uit papierkasten, maar bestaat nog uit honderden andere kantoormeubelen. In de webshop vindt u ook tientallen archiefkasten, waaronder brochurekasten en vitrinekasten, maar ook mooie en voordelige bureautafels. Tevens leveren wij meubelen voor specifieke ruimtes, zoals computerbureausreceptiemeubilair en receptiestoelen.

Gratis levering en montage van uw papierkasten

Alle papierkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kasten ter plaatse, met uitzondering van de A0 en A1 papierkasten. Deze papierkasten kunnen door een gespecialiseerde transporteur worden ingehuisd. De monteurs plaatsen en monteren uw nieuwe papierkast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec papierkast.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.