Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Meerladekasten


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

De zware stalen tekeningladekast A0 met 6 laden is zeer geschikt voor het opbergen van grote (bouw)t
De zware stalen tekeningladekast A1 met 6 laden is zeer geschikt voor het opbergen van grote (bouw)t
Deze stalen A4 ladekast van Inofec is voorzien van 18 laden laden en geschikt voor het opbergen van
De zware stalen tekeningladekast A3 met 13 laden is zeer geschikt voor het opbergen van (bouw)tekeni

Meerladekasten online kopen bi Inofec Kantoormeubelen

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse kasten met meerdere lades. Deze meerladekasten staan in onze online webshop. Deze meerladekasten zijn bedoeld voor diverse papierformaten. Elke meerladekast is direct uit voorraad leverbaar en wordt binnen 10 werkdagen bij u op het kantoor geleverd.

Diverse voordelige meerladekasten

U vindt in het assortiment van Inofec Kantoormeubelen diverse voordelige meerladekasten. Deze meerladekasten zijn geschikt om verschillende papierformaten in te bewaren. Zo zijn er ladekasten voor A0, A1, A3 en A4 papier. De A0 en A1 meerladekasten zijn met name geschikt voor grote bouwtekeningen. Beide ladekasten zijn voorzien van 6 lades en een centraal slot. Dankzij de telescopische geleiding blijven de lades soepel rollen. De A3 meerladekast is eveneens uitgevoerd met een centraal slot, maar heeft maar liefst 13 lades. De kast biedt dus veel opbergruimte. De A4 meerladekasten zijn uiteraard geschikt om A4 documenten in te bewaren, maar u kunt hier ook kleine kantoorbenodigdheden in bewaren. De meerladekasten zijn leverbaar in diverse kleuren.

Diverse kantoormeubelen

Inofec levert niet alleen meerladekasten, maar wij leveren ook nog honderden andere kantoormeubelen. Ons assortiment bestaat bijvoorbeeld uit tientallen archiefkastenbureautafels en bureaustoelen. Deze kantoormeubelen kunt u in iedere ruimtes gebruiken. Wij leveren namelijk ook meubelen voor specifieke ruimtes, zoals wachtkamermeubelendirectiemeubelen en ontvangstbalies. Inofec kan iedere ruimte in uw kantoor inrichten en dit kan al binnen 10 werkdagen.

Gratis levering en montage van uw Inofec meerladekast

Alle meerladekasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe meerladekast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe meerladekasten.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.