Gratis bezorging (vanaf €300,-)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Glazen vitrinekast kopen


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

De vitrinekast van 80bx40dx200h is ideaal om uw producten te presenteren. De glazen legborden geven
De vitrinekast van 40bx40dx200h is ideaal om uw producten te presenteren. De glazen legborden geven
De vitrinekast van 100bx40dx200h is ideaal om uw producten te presenteren. De glazen legborden geven
De vitrinekast van 50bx50dx200h is ideaal om uw producten te presenteren. De glazen legborden geven

Vitrinekast glas koop je online bij Inofec

Zoek jij een glazen vitrinekast en wil je er zeker zijn dat je de juiste keuze maakt? Koop dan een vitrinekast glas bij Inofec. Wij bieden een aantal mooie & kwalitatieve vitrinekasten.

Thuis gebruik je vitrinekasten om bijvoorbeeld alle prijzen die je gewonnen hebt met voetbal, tennis of hardlopen in te zetten. Of voor je verzameling miniatuur auto’s. Ook op kantoor worden vitrinekasten gebruikt om producten of objecten mooi in te presenteren. Wij hebben zelf vitrinekasten in gebruik waar we een verzameling van grappige gadgets in bewaren die we in het verleden weggaven bij verschillende acties. Er zijn ook bedrijven die een vitrinekast juist gebruiken om hun verkoopwaar in aan te bieden.

Metalen vitrinekast in diverse afmetingen en kleuren

Je vindt in onze webshop een aantal vitrinekasten met verschillende afmetingen, ook een smalle vitrinekast. We zetten de afmetingen even voor je op een rijtje:

Naast deze verschillende afmetingen kun je de vitrinekasten in 2 kleuren bestellen, een zwarte vitrinekast en een aluminiumkleurige vitrinekast. Het gaat dan om de profielen van de vitrinekasten die in een kleur uitgevoerd zijn, van de vitrinekast zwart zijn de profielen dus zwart gekleurd.

Andere eigenschappen van de vitrinekast glas

Alle vitrinekasten zijn standaard voorzien van verstelbare glazen legborden van 6 mm dik. De ombouw van de vitrinekasten is van gehard glas, extra stevig dus. Om je producten extra mooi uit te laten komen, is het een vitrinekast met verlichting. De vitrinekast met verlichting heeft een of meerdere spotjes aan de bovenzijde waardoor de producten sfeervol van bovenaf worden uitgelicht. Ook is het een vitrinekast met slot. Je kunt je spullen dus veilig opbergen.

Gratis levering van glazen vitrinekasten

Omdat de vitrinekasten van glas zijn, wordt de levering uitgevoerd door een externe transporteur. Het vereist namelijk extra kennis, aandacht en middelen om dit soort kasten onbeschadigd bij onze klanten uit te kunnen leveren. Wij beschikken niet over de juiste middelen om dit goed te kunnen verzorgen. Onze leverancier wel en vertrouwen wij dit klusje dan ook zonder meer toe. De vitrinekasten worden in een houten kist vervoerd en ter plaatse uitgepakt. Ondanks dat we de levering uitbesteden, wordt deze service gratis aangeboden. Je betaalt hier dus niets extra’s voor.

Ook andere kantoormeubelen naast glazen vitrinekasten

Inofec Kantoormeubelen is niet alleen een webshop. Wij zijn ook projectinrichter. We bieden een compleet assortiment kantoormeubelen aan waarmee we jou in staat stellen om je volledige kantoor van een nieuwe inrichting te voorzien. Ons assortiment bestaat onder meer uit kasten, tafels, stoelen en accessoires om je kantoor mee aan te kleden. Denk aan kantoormeubels als roldeurkasten, schuifdeurkasten, garderobekasten, verstelbare bureautafels, vergadertafels, salontafels, ergonomische bureaustoelen, werkplaatsstoelen, banken voor je wachtkamer of receptie en balies. En voor de aankleding aan glassboards, flipovers, monitorarmen, kunstplanten, prullenbakken en kabelmanagement.

Worstel jij momenteel met een inrichtingsvraagstuk? Daag ons dan uit! En we gaan samen aan de slag om er iets moois van te maken. Op basis van jouw input werken we een voorstel uit dat als basis dient. Dit schaven we net zolang bij totdat jij je er helemaal happy bij voelt. Het is tenslotte niet zomaar een investering, dus je wilt een werkomgeving creëren waarin je medewerkers zich prettig voelen. En laat dat nou precies hetgeen zijn dat je aan onze creatievelingen over kunt laten.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €300,-)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.