Gratis bezorging (vanaf €300,-)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

OP=OP kasten, extra scherp geprijsd


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

67%

OP=OP Wandkast MP 88,5b

€269,50 €89,00
Deze zeer voordelige wandkast met de afmeting 88,5bx25,5dx48,5h is voorzien van 3 vakken. De wandkas
-64%

OP=OP Wandkast MP 58b

€219,50 €74,50
Deze zeer voordelige wandkast met de afmeting 58bx25,5dx36h is voorzien van 2 vakken. De wandkast wo

Kasten in de uitverkoop

Een kast is onmisbaar in jouw kantoorruimte. Daarom heeft Inofec Kantoormeubelen ook diverse kasten in de uitverkoop. Met deze kasten in de uitverkoop kun je jouw  diverse kantoorruimtes inrichten. De kasten in de uitverkoop zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Zo zijn er voor al je dossiers kasten in de uitverkoop die laden hebben voor je hangmappen, maar er zijn ook kasten die zijn uitgerust met legborden, zodat jij er ordners op kunt zetten. Zodoende kun je  zelf kiezen welk type kast het meest bij jouw behoefte aansluit. Alle kasten die je in de uitverkoop aanschaft, zijn nieuw in verpakking. Regelmatig komen er nieuwe kasten in de uitverkoop bij. Hierdoor zul je altijd een kast in de uitverkoop vinden die bij je past. Naast puur functionele kasten staan er ook diverse designkasten in de uitverkoop. Hiermee kun je jouw kantoorruimtes sfeervol aankleden. Alle kasten in de uitverkoop die je bij Inofec Kantoormeubelen aanschaft, worden uiteraard uit voorraad geleverd. Hierdoor kunnen we een snelle levering garanderen. Jouw kasten worden zodoende al snel geleverd.

Montage en levering van jouw kasten is gratis 

Zodra je een kast in de uitverkoop hebt aangeschaft, zal Inofec Kantoormeubelen deze gratis bij je leveren. Naast de gratis levering zal de kast ook gratis gemonteerd worden. Enkel de magazijnstellingen worden ongemonteerd geleverd. Geniet dus van de service van Inofec Kantoormeubelen tegen een nog scherpere prijs.

Complete inrichting van jouw kantoorruimte

Voor een compleet ingericht kantoor kun je terecht in de uitverkoop. Door middel van de diverse categorieën kun je eenvoudig al jouw meubelen bij elkaar shoppen. In de online webshop van Inofec Kantoormeubelen kun je direct bestellen. Naast de producten in de uitverkoop, kun je ook producten van de vaste collectie bestellen. Inofec heeft een compleet assortiment (verstelbare) bureaus, kantoorkasten, scheidingswanden, bureaustoelen, vergaderstoelen, kantinestoelen en veel meer. Dus voor al jouw inrichtingsvragen kun je terecht bij Inofec Kantoormeubelen.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €300,-)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.