Gratis bezorging (vanaf €300,-)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Magazijnstellingen kopen bij Inofec!


Filters

Hoogte kast

Breedte kast

Houten magazijnstelling 400bx40dx209h. Draagvermogen 100 kg per legbord. Voorzien van 5 legborden pe
Houten magazijnstelling 100bx40dx209h. Draagvermogen 100 kg per legbord. Voorzien van 5 legborden. G
Houten magazijnstelling 300bx40dx209h. Draagvermogen 100 kg per legbord. Voorzien van 5 legborden pe
Houten magazijnstelling 200bx40dx209h. Draagvermogen 100 kg per legbord. Voorzien van 5 legborden pe

Magazijnstellingen kopen doe je bij Inofec

Wanneer je op zoek bent naar een houten magazijnstelling, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben geen uitgebreid assortiment, maar met dit aanbod kunnen we prima aan de aanvragen voldoen. Magazijnstellingen worden vaak gebruikt om archiefdozen in op te bergen. Heb je een speciale archiefruimte, richt deze dan volledig in met magazijnstellingen, ideaal en overzichtelijk! Maar ook voor het opbergen van gereedschappen en ander kleinmateriaal bieden de magazijnstellingen uitkomst. Kleine gereedschappen en ijzerwaren berg je op in bijvoorbeeld kunststof bakken die op elkaar te stapelen zijn. Hierdoor bespaar je ook nog eens ruimte.

Houten magazijnstelling in diverse afmetingen

Inofec Kantoormeubelen biedt de houten magazijnstelling in de volgende 4 afmetingen aan:

De prijzen van de magazijnstellingen variëren van € 132,50 ex BTW tot € 469,50 ex BTW. In feite bestaat iedere magazijnstelling uit een basisstelling met daaraan een of meerdere aanbouwstellingen gekoppeld. De basisstelling is 1 meter breed en is dus uit te breiden tot een magazijnstelling van 4 meter breed.

Draagkracht magazijnstelling

De magazijnstelling belasting per legbord bedraagt circa 100 kg. Een magazijnstelling is voorzien van 5 legborden, dus de totale magazijnstelling belasting bedraagt maar liefst 500 kg. Dat moet ook wel als je je bedenkt dat magazijnstellingen onder meer zware archiefdozen en gereedschappen en dergelijke moeten kunnen dragen. Let er wel op dat je het gewicht zo veel mogelijk over het legbord verdeelt, zodat het gewicht niet op een punt komt te liggen en het legbord mogelijk toch door gaat hangen.

Gratis levering van magazijnstellingen

Wij leveren de magazijnstellingen gratis. Er komen dus géén transportkosten bij. Enkel de montage dien je zelf te verzorgen. Dit is echter geen ingewikkelde klus, zelfs met twee linkerhanden is dit prima te doen. De stelling bestaat uit een twee staanders en vijf legborden die je aan elkaar verbindt met behulp van de bijgeleverde verbindings- en eindpinnen. Als laatste monteer je de schoren aan de achterzijde van de magazijnstelling. Hierdoor verstevig je de stelling nog eens extra.

Ruim assortiment kantoormeubilair

Naast een magazijnstelling kopen kun je bij Inofec Kantoormeubelen ook terecht voor andere kantoormeubelen. Neem maar eens een kijkje in onze webshop. Je vindt hier een zeer uitgebreid aanbod waar je je gehele kantoor van een nieuwe inrichting kunt voorzien. Het assortiment bestaat onder meer uit zit sta bureaus, statafels, kantinetafels, roldeurkasten, vitrinekasten, dossierkasten, vergaderstoelen, directiestoelen, barkrukken, ergonomische krukken, bureaustoelen, kantelborden, prikborden, kabelmanagement, scheidingswanden, kunstplanten en monitorarmen. Wil je het meubilair eerst zien en proberen, kom dan langs in onze showroom in Roosendaal of Alphen aan den Rijn. We ontvangen je hier graag voor een geheel vrijblijvend advies. Heb je een vraag, neem dan contact met ons op via het gratis telefoonnummer 0800 – 666 33 22 of mail naar [email protected]. We horen graag van je!

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €300,-)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.