Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Kassastoelen


Filters

Kleur stoel

Materiaal stoel

De kassastoel Pro II is een verhoogde bureaustoel met een verchroomde voetring. Deze stoel is zeer g
De Arbo loketstoel LightUP is voorzien van een verhoogde gasveer met voetring, wat deze kassastoel g
De loketstoel W16 is een verhoogde bureaustoel met voetring. Hierdoor is deze stoel zeer geschikt vo
De stevige werkplaatsstoel W13 met hoogteverstelling 54-80cm is uitgevoerd met een voetring en verst
Simplex 3D barkruk. Ervaar deze nieuwe ergonomische barkruk van Girsberger.
De stevige werkplaatsstoel W13 met hoogteverstelling 54-80cm is uitgevoerd met een voetring. Deze we

Kassastoelen online kopen bij Inofec

Jouw kassamedewerkers moeten vaak de hele dag zitten en daarom is het belangrijk dat zij op een aangename stoel kunnen werken. Wij hebben een aantal kassastoelen opgenomen in onze webshop. Deze kassastoelen zijn speciaal ontworpen, zodat Jouw werknemers voor een langere tijd hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Deze stoelen kunnen wij binnen 10 werkdagen leveren.

Kassastoelen

In onze webshop vind je een aantal stoelen die zeer geschikt zijn als kassastoel. Alle kassastoelen zijn in hoogte verstelbaar, zodat iedere medewerker de gewenste werkhoogte in kan stellen. Enkele kassastoelen zijn tevens voorzien van een voetenring. Dankzij deze voetenring krijgen jouw voeten toch voldoende ondersteuning. Vaak zijn de kassastoelen uitgevoerd met glijdoppen, waardoor de stoel goed op zijn plaats blijft staan. Je kunt de kassastoelen met of zonder armleggers bestellen. Een aantal veel verkochte kassastoelen zijn de modellen InoPro IIInoW16 en InoW13.

Overige kantoormeubelen

Inofec heeft nog honderden andere kantoormeubelen in haar assortiment. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan diverse kantoorkasten. Zo kun je bij ons terecht voor een roldeurkast, dossierkast, brandkast en draaideurkast. Daarnaast hebben wij ook diverse bureautafels, balies en magazijnrekken. Inofec Kantoormeubelen kan iedere ruimte in jouw kantoorpand inrichten. Neem contact op met onze afdeling verkoop voor een vrijblijvend advies.

Levering en montage van uw kassastoelen

De kassastoelen die in de webshop van Inofec staan, worden snel geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kassastoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen jouw nieuwe kassastoel op de gewenste plaats in jouw bedrijf. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat je direct gebruik kunt maken van jouw nieuwe Inofec kassastoel.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.