Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Projectstoelen

Uitgebreid assortiment projectstoelen

Bent u op zoek naar mooie en voordelige projectstoelen? Dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment fraaie projectstoelen. Graag helpen wij bij het kiezen van de juiste projectstoel voor uw kantoor. Een aantal mooie projectstoelen zijn de stoelen KiccaKalea en projectstoelen van Brunner. Gezien de oneindige mogelijkheden van deze projectstoelen vindt u deze niet terug in de webshop. Wanneer u interesse heeft in één van deze modellen, raden wij u aan contact op te nemen met onze afdeling verkoop. De projectstoelen die wel via de webshop te bestellen zijn, zijn onder meer de modellen Sting, Novi, Verso en Ero. De meeste projectstoelen zijn voorzien van een koppelmogelijkheid. Enkele modellen zijn tevens uit te voeren met nummering en een bijbelvakje. De projectstoelen die u in de webshop vindt, worden binnen maximaal 10 werkdagen geleverd (tenzij anders vermeld). Voor grote projecten kunt u het beste contact opnemen met onze afdeling verkoop voor alle mogelijkheden, prijzen en levertijden.

Gratis levering en montage van uw projectstoelen

Alle projectstoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd (tenzij anders vermeld). Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle projectstoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe projectstoelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec projectstoelen.

Diverse kantoormeubelen

Inofec levert naast diverse projectstoelen ook honderden andere projectmeubelen. Wij leveren namelijk alle meubelen voor uw kantoor. U vindt in onze webshop diverse archiefkasten, kantoorstoelen, kantoorbalies en bureaus. Alle ruimtes van uw bedrijf kunnen wij inrichten, zoals een vergaderruimte, wachtkamer of kantine. Zo kunnen wij diverse vergadertafels, kantinestoelen, directiemeubels en magazijnstellingen leveren. Dit kunnen wij allemaal binnen 10 werkdagen leveren. En met een garantietermijn van 5 jaar is Inofec Kantoormeubelen de ideale partner op het gebied van kantoorinrichting.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×