Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Loketstoelen

Loketstoelen, bureaustoelen met verhoogde gasveer en voetring

Wanneer u aan een loket of balie werkt, biedt een bureaustoel met een verhoogde gasveer en voetring uitkomst. Ook wel loketstoelen genaamd. Inofec Kantoormeubelen biedt diverse loketstoelen aan tegen voordelige prijzen. De loketstoelen zijn zowel met als zonder armleggers uitgevoerd. Alle loketstoelen zijn uitgevoerd met glijdoppen. U heeft de keuze uit loketstoelen met een PU zitting en rugleuning, gestoffeerd of kunstleer. De meeste loketstoelen zijn uitgevoerd in de kleur zwart. De loketstoel Ino W1 is ook in de kleuren blauw, rood en groen verkrijgbaar. U bestelt de loketstoelen eenvoudig online in de webshop van Inofec Kantoormeubelen. De loketstoelen worden vervolgens binnen 10 werkdagen gratis geleverd en gemonteerd.

Loketstoelen gratis geleverd en gemonteerd

Alle loketstoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle loketstoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe loketstoel op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec loketstoel.

Ruim aanbod kantoormeubilair

Naast bovenstaande loketstoelen heeft Inofec Kantoormeubelen een breed assortiment kantoormeubilair. Met het aanbod kantoormeubelen kunt u iedere ruimte binnen uw kantoorpand inrichten, van entree tot kantoortuin, en van directiekantoor tot kantine en spreekkamers. Onze adviseurs helpen u hier graag bij. Naast een passend advies kunnen zij een inrichtingsvoorstel verzorgen voor de in te richten ruimtes. Hierbij wordt uiteraard ook rekening gehouden met alle geldende ARBO richtlijnen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×