Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Barkrukken

Uitgebreid assortiment barkrukken

Inofec Kantoormeubelen heeft een uitgebreid assortiment barkrukken. U kunt deze voordelige barkrukken voor verschillende doeleinden gebruiken. Uiteraard in de kantine van uw bedrijf, maar de barkrukken worden tegenwoordig ook veel toegepast in vergaderruimtes aan een hoge tafel. De barkrukken zijn leverbaar in diverse modellen. Eén van de populairste modellen is de barkruk Tremo. Deze barkruk is leverbaar met een 4-poots onderstel en een kolompoot. Het voordeel van de barkruk met kolompoot is dat deze in hoogte instelbaar is. De barkrukken Tremo zijn te bestellen in diverse moderne en frisse kleuren, maar bijvoorbeeld ook in strak hoogglans wit. Bent u op zoek naar een barkruk met houtprint, dan biedt de barkruk Sensi uitkomst. Deze design barkrukken zijn uitgevoerd met een strak verchroomd onderstel en een fineer zitting. Alle barkrukken die in de webshop staan, zijn al binnen slechts 10 werkdagen leverbaar. Uw nieuwe barkrukken kopen doet u dus eenvoudig en snel via de online webshop. Vindt u het lastig om uw nieuwe barkrukken online te bestellen, onze verkoopadviseurs geven u graag een passend advies. Neem voor meer informatie contact op via het gratis telefoonnummer 0800 – 666 33 22 of mail naar verkoop@inofec.nl. Hieronder vindt u een overzicht van al onze barkrukken.

Barkrukken gratis geleverd en gemonteerd

Inofec Kantoormeubelen houdt de barkrukken die in de webshop staan op voorraad. Hierdoor is het mogelijk om op zeer korte termijn bij u te leveren. Alle barkrukken worden bovendien gratis geleverd en gemonteerd. De barkrukken worden in de gewenste ruimte binnen uw bedrijf geplaatst. U hoeft enkel aan te geven waar onze bezorgers de barkrukken mogen plaatsen. Na de levering nemen we ook al het verpakkingsmateriaal voor u mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Hierdoor kunt u na levering uw nieuwe barkrukken direct in gebruik nemen en blijft u niet in rotzooi achter.

Naast barkrukken ook vele andere kantoormeubelen

Met het assortiment van Inofec kunt u uw gehele kantoor inrichten. Naast barkrukken vindt u in ons assortiment ook een uitgebreide keuze uit onder meer bureaustoelen, vergaderstoelen, kantinestoelen en wachtkamerbanken. Maar ook voor bureaus, archiefkasten, kantoorstoelen, presentatiemateriaal en receptiemeubilair ben u bij ons aan het juiste adres. Met andere woorden, Inofec Kantoormeubelen is de perfecte partner op het gebied van kantoorinrichting. Alle kantoormeubelen die in de webshop staan, worden bovendien al binnen 10 werkdagen geleverd (tenzij anders vermeld). Dit betekent dat u direct na levering het meubilair in gebruik kunt nemen en weer operationeel bent.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×