Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Kantoormeubilair

Kantoormeubilair online kopen bij Inofec

Bij Inofec Kantoormeubelen treft u een uitgebreid assortiment kantoormeubilair aan voor een scherpe prijs. Dankzij dit uitgebreide aanbod kunt u iedere ruimte in uw bedrijf inrichten. Zo treft u in onze online webshop onder meer bureauskantoorstoelenkantinetafelsvergaderstoelenreceptiebalies en opzetwanden. Al het kantoormeubilair dat in de webshop staat, wordt binnen 10 werkdagen geleverd, tenzij anders staat vermeld. U heeft de keuze uit meer dan 1000 artikelen. Inofec staat voor top kwaliteit kantoormeubilair voor een lage prijs.

Meubellijnen

In ons assortiment vindt u diverse meubellijnen die ieder een eigen karakter hebben. Door verschillende meubellijnen aan te bieden, geven wij u de mogelijkheid om kantoormeubilair te kiezen dat het beste aansluit bij uw eisen en wensen. Als u van design en minimalistisch houdt, dan is de Square meubellijn zeker een goede optie. De Pro meubellijn is van Italiaans design en de mogelijkheden van deze lijn zijn zeer divers. Een voordelige ARBO meubellijn is het kantoormeubilair van de lijn Smart. Bent u echter op zoek naar zeer goedkoop kantoormeubilair, dan is de Standaard meubellijn een goede optie.

Specifieke wensen

Voor een vrijblijvend inrichtingsadvies kunt u contact opnemen met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag verder bij het samenstellen van het juiste kantoormeubilair.

Uitgebreid assortiment kantoormeubilair

Inofec Kantoormeubelen heeft een uitgebreid aanbod kantoormeubilair. Ons assortiment bestaat onder andere uit diverse archiefkastenbureautafelsbureaustoelen en nog veel meer. In de online webshop vindt u bijvoorbeeld diverse archiefkasten, zoals draaideurkastenschuifdeurkasten en roldeurkasten. Ons assortiment kantoorstoelen is ook zeer uitgebreid. Zo leveren wij onder andere kantinestoelenvergaderstoelendirectiestoelen en projectstoelen. Ons uitgebreide assortiment vindt u in onze online webshop.

Specifieke wensen

Het uitkiezen van nieuw kantoormeubilair kan soms best lastig zijn. Daarom kunt u geheel vrijblijvend gebruik maken van de kennis en kunde van onze verkoopadviseurs. Op basis van uw eisen en wensen werken zij een passend inrichtingsvoorstel voor u uit. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Gratis levering en montage van uw kantoormeubilair

Al het kantoormeubilair die in de webshop van Inofec staat, wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook al uw kantoormeubilair ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe kantoormeubilair op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec kantoormeubilair.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.