Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

De specialist in kantoormeubelen

Kwaliteit kantoormeubelen voor een eerlijke prijs koop je bij Inofec


Wil je het bestaande kantoormeubilair vervangen? En ben je op zoek naar nieuwe kantoormeubelen? Dan ben je bij Inofec aan het juiste adres. Maar wat maakt ons dan geschikt als de juiste partner voor de levering van jouw nieuwe kantoormeubels.

Inofec is een warm familiebedrijf met meer dan 37 jaar aan ervaring waarbij de klant centraal staat. Dit geldt overigens voor zowel de externe klant, jij dus, als de interne klant, onze medewerkers. Samen streven we ernaar om steeds weer datgene te leveren dat het beste aansluit bij de behoeftes van de klant. Het is aan ons om goed te luisteren naar waar jouw behoeftes liggen en op welke manier we deze kunnen invullen. Lees: met welke kantoormeubelen kunnen we jouw kantoor inrichten voor het optimaal gewenste resultaat. Als we dit keer op keer weten te realiseren, dan zijn we goed bezig. Want jij blij, wij blij!


Breed assortiment kantoormeubelen


Dankzij onze slimme collectie kunnen we iedere ruimte inrichten. Je vindt in onze webshop onder meer bureautafelsladeblokkenroldeurkastenzit-sta bureausvergaderstoelenkantinetafelsarchiefkastenergonomische bureaustoelenreceptiebalies en wachtkamerstoelen. Of het nu gaat om meubelen voor de kantoortuin of om meubilair voor het directiekantoor, de vergaderzaal, de entree of de bedrijfskantine. Iedere ruimte binnen jouw kantoor kunnen we voorzien van de juiste kantoormeubilair.


Deskundig advies op het gebied van kantoormeubelen


Vind je het lastig om zelf de juiste keuze te maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs brengen jouw wensen met betrekking tot de nieuwe kantoorinrichting in kaart en op basis hiervan geven ze je een passend inrichtingsadvies. Vaak gaat dit samen met een inrichtingstekening, zodat je nog beter in beeld krijgt hoe je nieuwe kantoorinrichting eruit komt te zien.


Showroom Roosendaal


Eerst zien, dan geloven? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Roosendaal. Een groot deel van onze slimme collectie kantoormeubilair staat hier opgesteld, zodat je zelf de producten kunt zien en ervaren. Het kan er op de foto nog zo mooi uitzien, soms heb je gewoon de behoefte om de kantoormeubels in het echt te zien. Je wilt er immers zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. En wil je graag zien hoe de nieuwe kantoormeubelen er in je kantoor uit komen te zien of wil je een bureaustoel door je medewerkers laten testen? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om het kantoormeubilair gedurende 2 weken op proef te plaatsen.


ARBO normen voor kantoormeubelen


Wanneer je op zoek bent naar nieuwe kantoormeubelen, lees je waarschijnlijk ook vaak dat deze moeten voldoen aan bepaalde ARBO normen. Maar welke normen gelden er eigenlijk voor kantoormeubelen? En wellicht nog belangrijker, waarom zou je moeten investeren in ARBO goedgekeurde kantoormeubelen? De belangrijkste normen hebben we even voor je op een rijtje gezet:

  • NEN 2449: Europese norm voor bureautafels
  • NEN 1335: Europese norm voor bureaustoelen
  • NPR 1813: Nederlandse norm voor bureautafels en -stoelen

Wanneer je er dus voor zorgt dat je nieuwe kantoormeubilair voldoen aan de NEN of NPR norm, dan weet je dat je goed kantoormeubilair hebt gekocht. Kantoormeubelen die voldoen aan een van deze normen zijn instelbaar, bijvoorbeeld de hoogte van je bureautafel, de zithoogte van je bureaustoel of de zitdiepte van je bureaustoel. ARBO goedgekeurde kantoormeubelen dragen dus bij aan een juiste zithouding, voorkomen gezondheidsklachten en zorgen als gevolg hiervan ook voor minder ziekteverzuim. Het loont dus om te investeren in goed meubilair.


Kantoormeubelen gebruiksklaar geleverd en gemonteerd


Ook ons team van bezorgers weet jou als geen ander te ontzorgen. Alle kantoormeubels worden namelijk gebruiksklaar én gemonteerd. Dus geen gedoe met ingewikkelde montagehandleidingen of rotzooi waar je mee blijft zitten. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe kantoormeubels netjes op de juiste plaats worden gezet en voor je worden gemonteerd. En als alles op zijn plek staat, nemen we alle verpakkingen mee retour. Dus jij kunt direct aan de slag in je opgeruimde kantoor. Bovendien leveren we kantoorinrichting door heel Nederland, of je nu met je kantoor in Breda, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Zwolle of Groningen zit, niets is ons te gek. We durven alleen de Waddenzee niet over te steken.


2 jaar garantie op alle kantoormeubelen


Wij staan achter onze kantoormeubelen, we hebben ze zelf namelijk ook ;), en geven we je maar liefst 2 jaar garantie op alle producten.

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.