Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Hangmappen

Goedkope hangmappen bestelt u snel en online bij Inofec

Om uw dossiers overzichtelijk te bewaren, adviseren wij u hangmappen te gebruiken. Deze hangmappen plaatst u vervolgens weer in een dossierkast of archiefkast, zodat uw dossiers netjes zijn opgeborgen. Deze hangmappen zijn leverbaar in 3 verschillende modellen, namelijk A4, folio en laterale A4 hangmappen. Bij de hangmappen A4 en folio zijn de ruiters aan de bovenzijde bevestigd en bij de laterale A4 hangmappen bevinden de ruiters zich aan de voorzijde. Alle hangmappen zijn uitgevoerd in de kleur oranje en worden per 50 stuks in een doos geleverd. De hangmappen worden al binnen 10 werkdagen bij u geleverd. Wij kunnen u deze snelle levertijd garanderen door het feit dat wij alle hangmappen op voorraad hebben. Zodoende kunt u al heel snel over uw nieuwe hangmappen beschikken. U bestelt uw nieuwe hangmappen dan ook eenvoudig via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Gratis levering van uw hangmappen

Alle hangmappen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. U wordt 2 dagen voor de levering geïnformeerd door ons, zodat u op de hoogte bent van de exacte afleverdatum. Nadat wij uw nieuwe hangmappen geleverd hebben, dient u zelf enkel nog de ruiters op de hangmappen aan te brengen. Hierna zijn de hangmappen direct klaar voor gebruik.

Compleet assortiment kantoormeubilair

Inofec Kantoormeubelen biedt een compleet assortiment kantoormeubelen aan via haar online webshop. Zo kunnen wij iedere ruimte binnen uw bedrijf inrichten. Onze adviseurs helpen u hier graag bij. Het assortiment bestaat onder meer uit bureautafels, projectstoelen, vergadermeubilair en kantoorkasten. Bovendien worden alle meubelen gratis geleverd en gemonteerd en dat binnen slechts 10 werkdagen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×