Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Conferentietafels


Filters

Afmeting tafel

Meubellijn

Deze compacte en stevige kantoortafel Univers van Inofec is uitstekend te gebruiken als bureautafel
Deze ronde kantinetafel is voorzien van een ronde kolompoot. De kantinetafels zijn leverbaar in dive
De benchtafel Square van het merk Inofec kan als bureautafel en als vergadertafel gebruikt worden. H
De compacte vergadertafel Square van Inofec met een vaste hoogte van 74cm heeft een minimalistische
Deze kantinetafel is voorzien van een vierkante kolompoot. Afmeting kantinetafel 80bx80dx75h cm. Te
Deze ruime en stevige vergadertafel Standaard van 140bx140d is te gebruiken als bureautafel, vergade

Conferentietafels online kopen bij Inofec 

In onze webshop hebben wij een aantal tafels die geschikt zijn voor een conferentie. Er zijn verschillende type conferentietafels. Ons assortiment bevat voornamelijk conferentietafels die ook te gebruiken zijn als vergadertafels. Je hebt de keuze uit verschillende stijlen, doordat wij ook verschillende meubellijnen aanbieden. Als je op zoek bent naar een conferentietafel die vooral uit ronde vormen bestaat, dan is de meubellijn InoPro een uitstekende keuze. Daarnaast hebben wij ook strakke en modern vormgegeven tafels van de meubellijn InoSquare en InoSmart. Voor het meer klassiekere design hebben wij de InoDelta en InoAuttica lijnen. Om jouw conferentietafel compleet te maken kunnen wij ook bijpassende conferentiestoelen leveren. 

Op onze website staan de conferentietafels die wij uit voorraad kunnen leveren. Daarnaast kunnen wij tientallen ofwel honderden andere uitvoeringen en types voor je bestellen. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Levering en montage van jouw conferentietafel

Alle conferentietafels die in de webshop van Inofec staan, worden snel geleverd. Er wordt 2 werkdagen voor levering contact met je opgenomen, zodat je weet op welke dag wij de conferentietafels komen leveren. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle tafels ter plaatse. De monteurs plaatsen jouw nieuwe conferentietafel op de gewenste plaats in jouw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat je direct gebruik kunt maken van jouw nieuwe Inofec conferentietafel.

Overige tafels en meubelen

Naast bovenstaande conferentietafels heeft Inofec nog meer verschillende tafels. In onze webshop staan ook enkele bureautafelskantinetafels en kantoortafels. Wij zijn niet alleen leverancier van tafels, maar ook van honderden andere meubelen. Je kunt bij ons ook terecht voor onder andere een brandkastdirectiebureaureceptiebaliescheidingswand en zadelkruk. Als je wil weten wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.