Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Opvallend goede Commercieel Medewerker Binnendienst

Opvallend goede Commercieel Medewerker Binnendienst

Heb je ambitie? Commercieel talent? Super! Dan zoeken wij jou. We zijn namelijk op zoek naar helden, die de drive hebben om het ver te schoppen. Iedere dag met frisse energie zowel nieuwe als bestaande klanten helpen met hun inrichtingsvragen. Iedere dag het overzicht houden tussen verschillende afdelingen qua lopende offertes en orders. Maar hier houdt het niet op, samen met jou willen wij ook verder groeien. Wij als organisatie, jij als gewaardeerde collega.

VACATURE COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Jouw werkdag

’s Ochtends start je de dag met een verse kop koffie. Nadat je je mail hebt gecontroleerd, bespreek je met je directe collega’s welke klanten & projecten jouw aandacht verdienen, maar ook wie er deze dag op je hit-list staan. Dagelijks om 09:00 heb je een stand-up met het gehele team om (mogelijke) hobbels aan te vliegen.

Als commercieel medewerker Binnendienst ben je verantwoordelijk voor de klant van a tot z. Het is jouw taak om leads op te warmen en te enthousiasmeren met de mogelijkheden die Inofec biedt. Tijdens deze gesprekken overtuig jij potentiële leads ervan om een 1-op-1 afspraak te maken met een van onze Accountmanagers. Daarnaast werk je offertes uit, verzorg je de administratie en heb je dagelijks contact met diverse klanten over hun bestelling en levering. Je haalt veel voldoening uit het klantcontact en probeert het maximale uit de relaties te halen.

Wie ben jij?

Wij, bij Inofec, gaan geen uitdaging uit de weg en leggen de lat graag hoog. We zoeken een commerciële held(in) die de klant centraal stelt en daarnaast graag in teamverband gaat voor het maximale resultaat!

 • Je vindt het heerlijk om te werken in een proactieve en dynamische omgeving. Jij bent dan ook een echte aanpakker en gaat er altijd voor!
 • Door nieuwsgierigheid, een enorme passie voor sales en een sterk gevoel van commitment voor het bedrijf trek jij graag diverse verantwoordelijkheden naar je toe.
 • Je bent een echt ‘mensen-mens’ en houdt er dan ook van om in contact te zijn met mensen. Je bent oprecht geïnteresseerd en met jouw sterke sociale karakter creëer je je eigen gunning.
 • Bij Inofec kennen we geen urenmentaliteit, enkel een sterke werkmentaliteit: je sluit jouw dag tevreden af als je samen de doelen hebt bereikt.
 • Kennis van en ervaring met Navision is een pré.

Wie zijn wij?

Sinds de oprichting in 1986 zijn we uitgegroeid tot een team van ca. 50 mensen. De sfeer is informeel en gezellig. Inmiddels behoren we tot de top 10 werkplekinrichters van Nederland. Iedere dag zetten we alles op alles om onze klanten te adviseren en begeleiden bij de inrichting van hun kantoor, werkplek, kantine, leslokaal, aula of vergaderruimte. Op vrijdag sluiten we standaard af met een gezamenlijke borrel.

Nogmaals een gedeelte van je werkzaamheden, maar dan in een lijstje

 • Telefonische acquisitie van (potentiele) leads en klanten en hier een kort verslag van maken
 • Lead- en klantgegevens up-to-date houden in CRM-systeem en ERP-systeem
 • Het opstellen en verwerken van offertes;
 • Het inboeken van orders en het opvolgen en afwerken van orders;
 • Het onderhouden van commerciële contacten met klanten;
 • Je onderhoudt nauw contact met accountmanagers en de afdeling inkoop.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Soort dienstverband: Fulltime (40 uur per week)
 • Marktconform salaris
 • 8% vakantiegeld

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Collectieve zorgverzekering
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Reiskostenvergoeding

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan gaan we graag met je in gesprek! We vertellen je meer over de rol en staan te popelen jou te leren kennen. Stuur je cv & motivatie naar [email protected] Vragen over deze vacature? Dan kun je Marcel bereiken op 06-53779652

Wij stellen het op prijs als bedrijven/bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze vacature ongevraagd hun cv's of diensten aan bieden. Cv's die ongevraagd worden aangeboden, zien wij als directe en persoonlijke sollicitaties, algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij nietig.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.