Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Bureauwanden


Filters

Deze opzetwand van dUTCHCREEN van 160cm breed en 61cm hoog is ideaal om uw werkplek af te scheiden e
De opzetwand InoPro is ideaal om uw werkplek af te scheiden en zo meer privacy te creëren. De opzet

Bureauwanden online kopen bij Inofec Kantoormeubelen

Bent u op zoek naar een voordelige en flexibele oplossing om meer rust te creëren in uw kantoor? Dan bieden de bureauwanden van Inofec Kantoormeubelen mogelijk uitkomst. Deze bureauwanden hebben de positieve eigenschap geluid te absorberen, waarmee u geluidsoverlast voorkomt. Medewerkers kunnen zich hierdoor beter focussen op hun werkzaamheden. De bureauwanden zijn leverbaar in drie uitvoeringen: staande bureauwanden, mobiele bureauwanden en bureauwanden die op de bureaus worden gemonteerd. U kunt deze bureauwanden bestellen in diverse maten en kleuren. De bureauwanden zijn tevens verkrijgbaar in een niet-akoestische variant.

Mooie collectie bureauwanden

Inofec Kantoormeubelen heeft een mooie collectie bureauwanden in haar online webshop opgenomen. Met deze bureauwanden kunt u een kantoorruimte flexibel indelen of afscheiden. Daarnaast heeft de bureauscherm als belangrijke eigenschap geluid te absorberen. Hiermee creëert u rust in de ruimte, waardoor medewerkers zich beter op hun werkzaamheden kunnen concentreren en minder snel afgeleid zijn. Bovendien geven de wanden die u op de bureautafels plaatst meer privacy. De collectie bestaat uit 3 verschillende type wanden, namelijk staande bureauwanden, mobiele bureauwanden en bureauwanden die op bureautafels geplaatst worden. De mobiele en staande wanden zijn verkrijgbaar als koppelbare en niet-koppelbare wand. Indien u een losse wand in de ruimte wilt plaatsen, dan volstaat een niet-koppelbare wand. Maar wanneer er meerdere naast elkaar wilt plaatsen, dan adviseren wij u koppelbare bureauwanden te bestellen. Deze zijn dankzij de magneetstrips naadloos aan elkaar te koppelen. De bureauwanden zijn leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Voordelige kantoormeubelen

De webshop van Inofec Kantoormeubelen biedt voordelige kantoormeubelen aan. Het aanbod bestaat onder meer uit metalen archiefkastenhandige ladeblokkenverstelbare bureausARBO bureaustoelenmooie vergaderstoelenstevige werkplaatsstoelen, diverse bureumeubels en vele kantoorbenodigdheden. U kunt echt iedere ruimte binnen uw bedrijf voorzien van een nieuwe inrichting, van kantoortuin tot directiekantoor, en van kantine tot conferentiezaal en vergaderkamers. Mocht u de kantoormeubelen eerst willen bekijken en proberen, breng dan een bezoek aan onze showroom.

Bureauwanden worden gratis geleverd en gemonteerd

Alle bureauwanden die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de bureauwanden ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe wanden op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe bureauwanden van Inofec.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.