Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Accessoires

Bijbehorende accessoires voor uw bureaustoelen

Inofec Kantoormeubelen biedt diverse accessoires aan voor uw bureaustoelen. Hierbij kunt u denken aan een stoelmat, voetenbank of lumbaalsteun. Zo kunt u bijvoorbeeld zachte wielen voor uw bureaustoel bestellen wanneer uw kantoorruimte voorzien is van een harde vloer. Hiermee voorkomt u dat de vloer gaat krassen door gebruik van de bureaustoel. Ook is het mogelijk om dit op te lossen door stoelmatten te gebruiken. Wanneer uw bureaustoel niet voorzien is van de benodigde instelmogelijkheden, kan het voorkomen dat uw voeten niet bij de grond komen. In dat geval is het gebruik van een voetenbank aan te raden, waardoor uw voeten en benen toch de juiste ondersteuning krijgen.

Alle accessoires voor uw bureaustoelen die in de webshop staan, worden door ons binnen 10 werkdagen geleverd. U hoeft dus nooit lang te wachten op uw nieuwe accessoires. Dit kunnen wij doen, omdat we deze accessoires op voorraad houden. Op deze accessoires krijgt u ook nog 5 jaar garantie.


Gratis levering en montage

Alle accessoires voor uw bureaustoelen worden gratis geleverd en gemonteerd. Achteraf wordt u dus niet geconfronteerd met bijkomende kosten. De prijs die in de webshop staat, is de totaalprijs exclusief BTW. Er wordt 2 dagen voor levering contact met u opgenomen, zodat u weet op welke dag wij de accessoires gaan leveren. Na de levering wordt alle verpakkingsmaterialen retour genomen, zodat dit op een milieuvriendelijke manier afgevoerd kan worden.

Diverse kantoormeubelen

Deze accessoires voor uw bureaustoelen zijn slechts een onderdeel van het totale assortiment kantoormeubelen dat wij kunnen leveren. U vindt in onze collectie onder meer bureaus, kantinetafels, vitrinekasten, salontafels, kapstokken en magazijnstellingen. Dankzij dit uitgebreide assortiment kunt u iedere ruimte in uw pand inrichten. Vraag aan één van onze adviseurs wat de mogelijkheden voor u zijn. Op basis van uw eisen en wensen werken wij graag een passend inrichtingsadvies voor u uit inclusief bijbehorende offerte.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×