Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Bureauschermen


Filters

Deze opzetwand van dUTCHCREEN van 160cm breed en 61cm hoog is ideaal om uw werkplek af te scheiden e
De opzetwand InoPro is ideaal om uw werkplek af te scheiden en zo meer privacy te creëren. De opzet

Bureauschermen kopen bij Inofec Kantoormeubelen

Om wat meer privacy voor uw medewerkers te creëren, kunnen de bureauschermen van Inofec Kantoormeubelen hier een passende en voordelige oplossing voor bieden. Naast het feit dat de bureauschermen voor meer privacy zorgen, hebben ze eveneens de positieve eigenschap geluid te absorberen. Zeker in een grote kantoortuin waar veel mensen werkzaam zijn, kan de geluidsoverlast toenemen. Dit neemt u eenvoudig weg door bureauschermen te plaatsen. De bureauschermen zijn te bestellen in diverse afmetingen en kleuren. Naast de akoestische bureauschermen zijn er ook niet-akoestische schermen leverbaar.

Mooie bureauschermen voor uw bureautafels

Inofec Kantoormeubelen heeft een aantal mooie bureauschermen in haar assortiment die ideaal zijn om meer privacy te creëren en tevens de geluidsverlast aanzienlijk beperken. Met name in een kantoortuin waar veel medewerkers werkzaam zijn, kunnen bureauschermen zeer gewenst zijn. De gebruikte materialen hebben de positieve eigenschap geluid te absorberen. Dit zorgt voor rust, waardoor medewerkers zich beter kunnen concentreren. De bureauschermen zijn leverbaar in diverse modellen. Zo kunt u de bureauschermen onder meer met een beugel bevestigen aan de bureautafels. Het is echter ook mogelijk om het bureauscherm direct op de blad de schroeven of middels een steun los op het bureau te plaatsen. De keuze waarop de bureauschermen gemonteerd of geplaatst worden, zal ook afhangen van het onderstel van de bureaus waar de schermen voor bedoeld zijn. Naast de verschillende opties qua montage, kunt u de bureauschermen ook bestellen in verschillende kleuren en afmetingen. Deze schermen zijn bedoeld om op de bureaus te plaatsen, maar daarnaast hebben we ook scheidingsschermen om ruimte in uw kantoor af te schermen.

Ruim assortiment kantoormeubilair

U vindt, naast bureauschermen, ook scheidingspanelenbureautafelskantoorstoelenbureaukastenladeblokkenpresentatiemiddelenschoolmeubelenbarkrukken en noem maar op. Dankzij dit uitgebreide en complete assortiment kantoormeubelen kunt u echt iedere ruimte binnen uw kantoor inrichten, van directiekantoor tot kantine, en van archiefruimte tot entree. Al deze kantoormeubelen koopt u eenvoudig online via de webshop. Wenst u hier echter professionele begeleiding in? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs werken graag een passend inrichtingsvoorstel voor u uit.

Bureauschermen worden gratis geleverd en gemonteerd

Alle bureauschermen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de bureauschermen ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe bureauschermen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe bureauschermen van Inofec.

Lees meer
Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.