Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Accessoires

Accessoires om uw bureaus te complementeren

Aan alleen een bureau heeft u waarschijnlijk niet voldoende om uw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Daarom zijn er voor uw bureau diverse accessoires in onze webshop verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan monitorarmen, brievenbakken, laptopstandaards of monitorstandaards. De monitorarmen zijn leverbaar in 2 modellen, enkel en dubbel, dus geschikt voor 1 of 2 monitors. Wanneer u gebruik maakt van een laptop, dan zijn de laptopstandaards zeer bruikbaar. Dankzij de laptopstandaards kunt u de meest optimale positie van uw beeldscherm bepalen. Om documenten en papier niet op uw bureau rond te laten slingeren, bieden brievenbakken uitkomst. Alle bureau accessoires die in de webshop staan, worden door ons binnen 10 werkdagen geleverd. U hoeft dus niet lang te wachten op uw nieuwe bureau accessoires. Op deze accessoires krijgt u ook nog eens 5 jaar garantie.

Gratis levering en montage van alle bureau accessoires

Alle accessoires worden gratis geleverd en gemonteerd. U wordt achteraf dus niet onverwacht geconfronteerd met extra bijkomende kosten. De prijs die in de webshop staat, is de totaalprijs exclusief BTW. U wordt 2 dagen voor levering door ons gebeld, zodat u weet op welke dag wij de accessoires komen leveren. Nadat de bezorgers klaar zijn met het monteren van de accessoires nemen zij ook al het verpakkingmateriaal mee retour. Dit wordt op een milieuverantwoorde wijze verwerkt.

Honderden kantoormeubelen

De bureau accessoires zijn niet de enige producten die Inofec Kantoormeubelen verkoopt. Het standaard assortiment bestaat uit nog honderden andere kantoormeubelen. Zo leveren wij meer dan 100 verschillende archiefkasten. Een greep uit ons assortiment archiefkasten zijn de draaideurkasten, postvakkenkasten, schuifdeurkasten en folderkasten. Het assortiment stoelen is ook zeer uitgebreid. Hierin maken wij een onderscheid in bureaustoelen en kantoorstoelen. Of u nu een kantoor, kantine, wachtkamer of vergaderruimte wilt inrichten, Inofec Kantoormeubelen heeft voor iedere ruimte de juiste meubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×