Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Legamaster


Filters

25 jaar bordvlakgarantie
Legamaster Whiteboard Pro (geëmailleerd)

Legamaster Whiteboard Pro (geëmailleerd)

Het whiteboard Pro is voorzien van een wit stalen geëmailleerd magneethoudend schrijfoppervlak. Daarmee is het geschikt voor intensief en duurzaam gebruik. (Let op: whiteboarden dient u zelf aan de muur te bevestigen.)

Legamaster Glassboard gekleurd

Deze gekleurde glassboards zijn magneethoudend. Het glassboard is leverbaar in 4 kleuren en in diverse afmetingen. (Let op: glassboarden dien je zelf aan de muur te bevestigen.)

Legamaster Aan afwezigheidsbord

Aan afwezigheidsbord voor 10, 20 of 30 personen. Inclusief montagekit en blanco naambordjes. In 4 talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Legamaster Magic Chart incl. marker

Magic Chart is een beschrijfbare elektrostatische folie. Een rol bestaat uit 25 vellen van 60bx80h. De folie is beschrijfbaar met boardmarkers en permanente markers.

Legamaster Magnetische documentenhouders A4 (5 stuks)

Deze documentenhouders zijn magnetisch en kunnen op een magneethoudend whiteboard bevestigd worden. Formaat A4. Verpakt per 5 stuks.

Legamaster Glassboard mobiel

Mobiel glassboard. Dubbelzijdig magnetisch glazen oppervlak. Beschrijfbaar en uitwisbaar. Eenvoudig te reinigen. Makkelijk verplaatsbaar. Diverse kleuren.

Legamaster Whiteboard 5-vlaks Pro (geëmailleerd)

Dit 5-vlaks whiteboard Pro is voorzien van een geëmailleerd en magnetisch oppervlak. Levering inclusief ophangbevestiging, afleggoot en whiteboard marker. (Let op: whiteboarden dient u zelf aan de muur te bevestigen.)

Legamaster Bordstandaard

Bordstandaard geschikt voor whiteboards en prikborden van Legamaster. In 3 standen in hoogte verstelbaar. Voorzien van 4 wielen. (exclusief bord)

Legamaster Mobiel Multiboard XL

Mobiel Multiboard XL van het merk Legamaster. Eén zijde whiteboard, andere zijde prikbord. Voorzien van 4 vergrendelbare zwenkwielen.

Legamaster Mobiel Multiboard

Mobiel Multiboard van het merk Legamaster. Eén zijde whiteboard, andere zijde prikbord. Voorzien van 4 vergrendelbare zwenkwielen.

Legamaster Whiteboard starterkit Basic

De starterkit Basic van het merk Legamaster is geschikt voor alle soorten whiteboarden. Bestaande uit diverse accessoires.

Legamaster Flipover Taurus

Flipover Taurus van het merk Legamaster. Voorzien van 5 zwenkwielen waarvan 1 geremd. In hoogte verstelbaar. Uitgevoerd met papierklem en inklapbare afleggoot.

Legamaster Bordhulpje

Dit bordhulpje is geschikt voor alle magneethoudende whiteboarden. Het bestaat uit een opbergbakje met deksel. De deksel is tevens de wisser.

Legamaster Whiteboard starterkit Pro

De starterkit Pro van het merk Legamaster is geschikt voor alle soorten whiteboarden. Bestaande uit diverse accessoires.

Legamaster Whiteboard starterkit

Deze starterkit van Legamaster is geschikt voor alle soorten whiteboarden en schoolborden. Bestaat uit diverse accessoires.

Legamaster Afleggoot glassboard

Deze transparante afleggoot is geschikt voor het Legamaster glassboard.

Legamaster Magnetische bordwisser

Met behulp van deze magnetische bordwisser maak je het whiteboard in een handomdraai schoon. Leverbaar in de kleur wit.

Legamaster Starterkit glassboard

Deze starterkit is geschikt voor het glassboard en bestaat uit 5 markers, 4 magneten, een schoonmaakdoekje en schoonmaakspray.

Legamaster is een toonaangevende fabrikant van hoge kwaliteit professionele presentatiemiddelen, zoals whiteboards, flipovers en planborden.
Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.