Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

INOFEC


Filters

Afmeting tafel

Hoogte kast

Breedte kast

Kleur stoel

Materiaal stoel

Meubellijn

Het Nieuwe Werken
INOFEC Zit sta bureau Flex T-poot elektrisch

INOFEC Zit sta bureau Flex T-poot elektrisch

Het elektrische zit sta bureau Flex van Inofec is ideaal voor het 'actief' werken of als bureau thuis. Zittend en staand werken aan je bureau. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Actie
INOFEC Bureautafel Standaard

INOFEC Bureautafel Standaard

Deze compacte en voordelige kantoortafel Standaard is te gebruiken als bureautafel, vergadertafel en kantinetafel. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

Actie
INOFEC Bureaucombinatie Standaard, 2 bureautafels Wing met schuifdeurkast

INOFEC Bureaucombinatie Standaard, 2 bureautafels Wing met schuifdeurkast

Deze ruime bureauopstelling bestaat uit 2 bureautafels Wing en een bijpassende schuifdeurkast.

INOFEC Zit sta bureau Flex T-poot elektrisch NPR

Het elektrische zit sta bureau Flex van Inofec is ideaal voor het actief werken. Zittend en staand werken aan jouw bureau. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Voldoet aan de NPR norm. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

INOFEC Bureautafel Univers

Deze compacte en stevige kantoortafel Univers van Inofec is uitstekend te gebruiken als bureautafel of kantinetafel. Leverbaar in diverse kleuren en maten.

INOFEC Bureautafel Smart

Deze compacte bureautafel Smart van Inofec kenmerkt zich door een modern en strak design voor de laagste prijs. De tafel is volledig goedgekeurd volgens de ARBO normering NEN 2449 en NPR 1813. Leverbaar in diverse kleurcombinaties.

INOFEC Archiefkast Deluxe 92bx194h incl. 4 legborden

Deze archiefkast van 92bx42dx194h is uitgevoerd met 4 verstelbare legborden. De kast is leverbaar in 4 kleuren.

INOFEC Bureautafel Pro T-poot (instelbare hoogte)

De rechthoekige bureautafel Pro met instelbare hoogte heeft een tijdloos design. Deze kantoortafel is volledig goedgekeurd volgens de ARBO normering NEN 2449 en NPR 1813. Door de instelbare hoogte kan iedereen deze bureautafel naar wens instellen.

INOFEC Bureautafel Square (instelbare hoogte)

De compacte bureautafel Square, van het merk Inofec, met instelbare hoogte heeft een minimalistische vormgeving. Het oerdegelijke onderstel wordt gecombineerd met een ´zwevend´ topblad. Leverbaar in verschillende kleurcombinaties.

INOFEC Bureautafel Flex T-poot slinger

De bureautafel Flex, van het merk Inofec, is voorzien van een T-poot onderstel en kun je middels een slinger in hoogte verstellen. Het bureau is volledig ARBO goedgekeurd en leverbaar in diverse kleurcombinaties en afmetingen.

INOFEC Tijdschriftenkast

Deze stevige stalen tijdschriftenkast van Inofec biedt ruime opbergmogelijkheden voor al jouw tijdschriften, brochures en magazines. Leverbaar in 4 kleuren.

INOFEC Zit sta bureau Flex Duo H-frame elektrisch NPR

Het elektrische zit sta bureau Flex Duo met H-frame van het merk INOFEC is ideaal te gebruiken als flexwerkplek. Je kunt niet alleen zittend aan deze tafel werken, maar ook staand. Eenvoudig in hoogte instelbaar.

INOFEC Bureautafel Square (vaste hoogte)

De compacte bureautafel Square met een vaste hoogte van 74cm heeft een minimalistische vormgeving. Het oerdegelijke onderstel wordt gecombineerd met een ´zwevend´ topblad. Leverbaar in verschillende kleurcombinaties.

INOFEC Tekeningladekast A3 13 laden

De zware stalen tekeningladekast A3 met 13 laden is zeer geschikt voor het opbergen van (bouw)tekeningen en andere papieren van groot formaat. Jouw documenten zijn zodoende netjes en overzichtelijk opgeborgen. Leverbaar in 2 kleuren.

INOFEC Zit sta hoekbureau Flex T-poot elektrisch NPR

Elektrisch zit sta hoekbureau Flex van het merk Inofec. Ideaal voor flexwerken. Zittend en staand werken aan je bureau. Elektrisch in hoogte verstelbaar. Voldoet aan de norm NPR 1813.

Actie
INOFEC Bureaucombinatie Standaard, 2 bureautafels met schuifdeurkast

INOFEC Bureaucombinatie Standaard, 2 bureautafels met schuifdeurkast

LET OP: Dit product wordt in een woonhuis alleen op de begane grond geleverd.
Deze bureaucombinatie bestaat uit 2 bureautafels van 180bx80d en een bijpassende (gelaste) schuifdeurkast van 160bx45d. Leverbaar in 6 kleurcombinaties.

INOFEC Statafel Square

De hoge statafel Square van Inofec heeft een minimalistische uitstraling. Deze statafel kan zowel gebruikt worden als vergadertafel, maar is natuurlijk ook goed in te zetten als kantinetafel. Leverbaar in diverse kleurcombinaties en maten.

INOFEC Bureautafel Pro T-poot (vaste hoogte)

De rechthoekige bureautafel Pro met vaste hoogte heeft een tijdloos design voor een voordelige prijs. Leverbaar in diverse kleurcombinaties. U kunt de bureautafel in verschillende ruimtes gebruiken.

INOFEC Leerlingset Alpha-2 maatgroep 6

De schoolset Alpha-2 70bx50d bestaat uit een schooltafel Alpha-2 en een schoolstoel Zeta. De schooltafel en de schoolstoel zijn beide vervaardigd uit zeer stevige en solide materialen. Leverbaar in diverse kleuren en maatgroepen.

INOFEC Bureautafel Flex 4-poots slinger

De 4-poots bureautafel Flex van Inofec is middels een slinger in hoogte verstelbaar van 62 tot 95 cm. Deze bureaus kun je in meerdere kleurcombinaties en afmetingen bestellen.

INOFEC Ladekast A4 met 18 laden

Deze stalen A4 ladekast van Inofec is voorzien van 18 laden laden en geschikt voor het opbergen van documenten van A4 formaat of andere kleine kantooraccessoires. Leverbaar in 3 kleuren.

INOFEC Aanbouwtafel Square (vaste hoogte)

De aanbouwtafel Square van Inofec met een vaste hoogte van 74cm heeft een minimalistische vormgeving. Het oerdegelijke onderstel wordt gecombineerd met een ´zwevend´ topblad. Leverbaar in verschillende kleurcombinaties.

INOFEC Aanbouwtafel Square (instelbare hoogte)

De aanbouwtafel Square van Inofec met instelbare hoogte heeft een minimalistische vormgeving. Het oerdegelijke onderstel wordt gecombineerd met een ´zwevend´ topblad. Leverbaar in verschillende kleurcombinaties.

INOFEC Roldeurkast Standaard 100bx180h

Deze kwalitatieve stalen roldeurkast van 180cm hoog is standaard uitgevoerd met 4 verstelbare legborden. De kast is voorzien van kunststof lamellen en een krasvaste epoxylak. Je kunt deze hoge roldeurkast bestellen in 4 kleuren.

Inofec levert een breed assortiment meubelen aan bedrijven, onderwijs, zorg, overheid, horeca en verenigingen. Hoog serviceniveau. Gebruiksklaar gemonteerd. Deskundig advies. 2 jaar garantie.

Lees meer
Lees minder

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet beschikbaar

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.