Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Inofec Mouwsponsor RMHC de Pelikaan

Inofec Mouwsponsor RMHC de Pelikaan

Sinds kort is Inofec mouwsponsor van hockeyvereniging de Pelikaan. Donderdag 29 april heeft Bert Bakkeren namens Inofec de sponsorovereenkomst met RMHC de Pelikaan getekend. Wij zijn vanaf nu mouwsponsor en er staan verschillende uitingen op en rond het terrein.

Sponsorovereenkomst Inofec en hockeyvereniging de Pelikaan

 

Sinds begin 2021 is Inofec mouwsponsor van hockeyvereniging de Pelikaan. Donderdag 29 april heeft Bert Bakkeren namens Inofec de sponsorovereenkomst met RMHC de Pelikaan getekend. Wij zijn vanaf komend seizoen mouwsponsor én er staan verschillende uitingen op en rond het terrein. Wij hebben gekozen om opvallende kleuren en teksten te plaatsen. We willen graag opvallen en zorgen dat bedrijven aan ons denken, wanneer zij nieuw meubilair nodig hebben. Ook de Pelikaan is blij met Inofec als sponsor. Wim Vromans, voorzitter van RMHC de Pelikaan: “We zijn blij met Inofec, dat moet gezegd worden. Ondanks de corona periode zijn we geen sponsoren kwijtgeraakt, hebben er zelfs extra bijgekregen. Wat wel lastig is, is dat het horecagedeelte al een geruime tijd dicht is. En dat er in dat opzicht substantieel minder inkomsten zijn.”

Hockeyen 

Waarom RMHC de Pelikaan?

 

De keuze voor de Pelikaan was erg logisch voor ons “De Pelikaan is een echte familieclub en wij zijn een echt familiebedrijf”, zei Bert Bakkeren tijdens het maken van de overeenkomst. “Het is de enige hockeyclub binnen Roosendaal. We hebben gekeken naar het aantal leden en de achterban. We hebben gezocht naar mkb’ers en die zitten vooral hier.” Wim Vromans vertelde: “Als we dit soort samenwerkingsverbanden op deze manier blijven doen, doe je er allebei je voordeel aan. Een echte win-win-situatie”.

 Proost moment sponsorovereenkomst

Zowel wij als Inofec als de Pelikaan zijn erg blij met de sponsorovereenkomst. We willen ook een aantal activiteiten binden aan de overeenkomst. Zo willen we af en toe een trainer, vrijwilliger of opvallende speler extra in het zonnetje zetten. Het contract is 1 januari ingegaan en wij zijn vanaf dat moment 3,5 jaar aan elkaar verbonden. Ook de pers was aanwezig bij het tekenmoment. Er zijn meerdere artikelen geschreven over de overeenkomst. Interesse in het lezen hiervan? Klik op de onderstaande links.

 

BN DeStem: RMHC De Pelikaan koestert de sponsoren

https://www.bndestem.nl/roosendaal/rmhc-de-pelikaan-koestert-de-sponsoren~a9e0b131/

Zuidwest Update: Inofec en hockeyvereniging Pelikaan slaan handen ineen: “Meer dan mouwsponsor”

https://www.zuidwestupdate.nl/nieuws/inofec-en-hockeyvereniging-pelikaan-slaan-handen-ineen-meer-dan-mouwsponsor/

Internetbode: Hockeyclub De Pelikaan verwelkomt nieuwe sponsor: ‘Moeilijke tijd voor ons’

https://www.internetbode.nl/regio/roosendaal/335651/hockeyclub-de-pelikaan-verwelkomt-nieuwe-sponsor-moeilijke-tijd

 

 Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels