Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Bert Bakkeren nieuwe directeur Inofec Nederland

  • Geplaatst op

bert

Maandag j.l. zijn de medewerkers van Inofec Nederland geïnformeerd dat per 1 november aanstaande Bert Bakkeren in dienst treedt als Algemeen Directeur van het bedrijf. Bert Bakkeren volgt in die hoedanigheid Leon Suijkerbuijk op die zich samen met zijn broer Teun Suijkerbuijk volledig gaat richten op de Sucomgroep, waarvan Inofec Nederland onderdeel uitmaakt. 

Leon en Teun Suijkerbuijk hebben met elkaar de ambitie uitgesproken de Sucomgroep te laten groeien. Om deze groei te realiseren, nemen zij samen het voortouw om aan de groeiambitie van de groep vorm en inhoud te geven. Dat houdt onder meer in dat zij daar met ingang van 1 november aanstaande 100 procent van hun tijd en aandacht aan zullen besteden.

De volledige overstap van Leon Suijkerbuijk van Inofec naar de Sucomgroep maakte de weg vrij voor het aantrekken van een nieuwe Algemeen Directeur bij Inofec met het profiel dat past bij het type leider waaraan behoefte is: een krachtige persoonlijkheid die de capaciteiten heeft om de transitie waarin het bedrijf zich bevindt, door te zetten en tot een succes te maken ook in termen van groei en winstgevendheid.

In de afgelopen periode is in het eigen netwerk gezocht naar de gedroomde kandidaat. Deze zoektocht heeft zijn vruchten afgeworpen. Bert Bakkeren heeft veel kennis en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, waarvan de laatste vijf jaar bij een groot familiebedrijf in Tilburg. Met Leon en Teun Suijkerbuijk werkte hij nauw samen in eenzelfde bestuur. Dat legde de basis voor de vertrouwensband die is ontstaan.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels