Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Zoveel mensen, zoveel wensen

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Zoveel mensen, zoveel wensen

Zo is het ook op kantoor. Iedereen heeft een andere voorkeur voor meubilair. In het gemiddelde Nederlandse kantoor is dit een veilig gekozen omgeving. Vaak wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de diverse wensen van de medewerkers. Op deze wijze ontstaat een werkomgeving waar niemand het mee oneens kan zijn. Dit is overigens een zeer lastige opgave. Wanneer iedereen krijgt wat die wil, krijg je een verscheidenheid aan meubilair en inrichting. Misschien niet altijd even praktisch, maar als dat is wat mensen willen, waarom zou je het ze dan niet geven. Als ze daardoor met meer plezier werken…

Meubilair met ronde vormen stelt mensen op hun gemak
Uit onderzoek blijkt dat meubilair met ronde vormen mensen het meest op hun gemak stelt. In de studie werd meubilair met ronde vormen vergeleken met meubilair met rechthoekige vormen. Het blijkt dat het meubilair met ronde vormen zorgt voor meer positieve emoties dan meubilair met rechthoekige vormen. Ook beweegt het meubilair met ronde vormen mensen meer tot sociale interactie dan meubilair met rechthoekige vormen. Interessant voor organisaties waar communicatie onder medewerkers er wat stroever aan toe gaat. Een goede ruimte die uitnodigt tot meer sociale interactie kan al een goede eerste stap zijn.

Zoveel mensen, zoveel wensen
Bij de inrichting van de werkomgeving is het erg belangrijk om na te gaan wat voor soort medewerkers en klanten de organisatie heeft. Dat ronde vormen volgens het onderzoek overwegend positieve reacties uitlokken, wil nog niet zeggen dat dat voor iedere organisatie op gaat. Ga na wat collega’s en klanten prettig vinden, welke uitstraling de inrichting moet hebben en stem de werkomgeving op die wensen af.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels