Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Zo ziet de ideale flexwerkplek eruit

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Zo ziet de ideale flexwerkplek eruit

Bij flexwerken denken we vaak direct aan werknemers die meer vrijheid over de plaats en het tijdstip waarop ze werken. In veel gevallen wordt onder flexwerken verstaan dat werknemers vaker thuis kunnen werken of op tijden die zij zelf kiezen naar kantoor komen. Kies je er als werkgever voor om het flexwerken te introduceren, dan moeten de werkplekken daar natuurlijk wel op ingericht zijn. Want ook óp kantoor zijn er zaken waar je rekening mee moet houden. Hoe ziet de ideale flexwerkplek op kantoor eruit? Wij laten het graag aan je zien.

In hoogte verstelbaar bureau

Het begint natuurlijk bij het belangrijkste onderdeel van de ideale flexwerkplek: het bureau. Wanneer hetzelfde bureau door verschillende medewerkers gebruikt wordt, is het wel zo prettig dat dit bureau op de juiste hoogte ingesteld kan worden. Je lengte bepaalt namelijk wat voor jou de juiste hoogte van de bureautafel is. Belangrijk is dat het in hoogte verstelbare bureau snel een eenvoudig ingesteld kan worden, daar moet een medewerker niet lang mee bezig zijn want dat gaat ten koste van de productieve werktijd. Met een slinger is het zo gepiept, maar een elektrisch verstelbaar bureau is natuurlijk nog makkelijker.

Mobiel ladeblok

Een mobiel ladeblok hoort ook bij de ideale flexwerkplek, zodat werknemers hun persoonlijke spullen kunnen opbergen. Balngrijk is dat er ook een ruimte is waar de mobiele ladeblokken aan het einde van de dag gestald kunnen worden.

Instelbare bureaustoel

Misschien wel net zo belangrijk als de bureautafel is de bureaustoel. Aangezien we het grootste gedeelte van de dag zittend doorbrengen, is de juiste doel een essentieel item van de ideale flexwerkplek. Deze stoel moet in hoogte verstelbaar zijn en de armleggers en rugleuning moeten aangepast kunnen worden.

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels