Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Zo houd je een grote voorjaarsschoonmaak op kantoor

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Zo houd je een grote voorjaarsschoonmaak op kantoor

Eens in de zoveel tijd is het handig en vaak ook noodzakelijk om een grote voorjaarsschoonmaak op kantoor te houden. Als je op een groot kantoor werkt, wordt er natuurlijk wel schoongemaakt, maar je eigen spullen zul je toch echt zelf moeten opruimen en uitzoeken.

Nu het voorjaar nadert, begint het bij veel mensen weer te kriebelen om spullen op te ruimen en weg te gooien. Spreek met het kantoor af dat voor een bepaalde datum alles netjes moet zijn of werk een uurtje langer door met zijn allen om alles even grondig op te ruimen en uit te zoeken.

Een schoon kantoor is van belang voor het runnen van ieder soort onderneming. Een opgeruimde omgeving zorgt voor meer productiviteit. Ligt jouw kantoor onder een berg met stof? Dan wordt het tijd om je handen uit de mouwen te steken. Voor het echte grondige schoonmaakwerk kun je een professioneel schoonmaakbedrijf inhuren, maar die kunnen natuurlijk niet iedere week komen.

Schoonmaak spullen

Het klinkt voor de hand liggend, maar als je wil schoonmaken op kantoor, moeten er natuurlijk schoonmaak producten aanwezig zijn. Denk aan bijvoorbeeld allesreiniger en microvezel doekjes. Zorg ook voor speciale doekjes om je toetsenbord en monitor schoon te houden. Hoe schoon is jouw toetsenbord?

Werkplek

Zorg dat je eigen werkplek weer helemaal schoon en opgeruimd is. Ruim papieren op en gooi dingen weg die je niet meer nodig hebt. Haal ook de bureaulades leeg en de kasten waar spullen van jou instaan en zoek alles grondig uit. Maak stapels met wat je nog wel nodig hebt en wat niet. Kom je tot de ontdekking dat je niet genoeg plek hebt om alles op te bergen? Zorg er dan voor dat er voldoende bureaukasten en gewone kasten op kantoor komen te staan, zodat alles netjes opgeruimd kan blijven.

Koelkast, magnetron en tosti-ijzer

De koelkast, de magnetron en het tosti-ijzer zijn van die apparaten die je veel gebruikt, maar die waarschijnlijk veel te weinig worden schoongemaakt. Bewaren collega’s eten in de koelkast? Zorg ervoor dat iedereen zijn naam erop schrijft en dat eens in de zoveel tijd alles wordt weggegooid wat er nog staat.

Succes met schoonmaken!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels