Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Zo houd je een grote najaarsschoonmaak op kantoor

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Zo houd je een grote najaarsschoonmaak op kantoor

Eens in de zoveel tijd is het handig (en vaak ook noodzakelijk) om een grote schoonmaak op kantoor te houden. Na de zomer is iedereen weer fris, fruitig en uitgerust terug van zijn vakantie op kantoor, dus dan is het een uitgelezen moment om een najaarsschoonmaak te houden. En dan niet zomaar een beetje opruimen en overal met een doekje langs, nee, het grondige deep cleaning werk!

Opruimen en weggooien

Begin met opruimen en weggooien wat je niet meer nodig hebt. Zoek al die stapels papieren die op je bureau liggen uit en stop alles in de papierversnipperaar wat al een half jaar stof aan het vangen is. Ook die zestien pennen, zeven notitieblokken en verschillende kabeltjes van al je elektronische apparaten. Haal ook de bureaulades leeg en de kasten waar spullen van jou instaan en zoek alles grondig uit. Maak stapels met wat je nog wel nodig hebt en wat niet. Kom je tot de ontdekking dat je niet genoeg plek hebt om alles op te bergen? Zorg er dan voor dat er voldoende bureaukasten en gewone kasten op kantoor komen te staan, zodat alles netjes opgeruimd kan blijven.

Schoonmaken

Nu je toch al je kasten en lades leeg hebt getrokken, kun je net zo goed even een emmer met sop maken en alles goed schoonmaken. Ja, ook in de lades en op de plekken waar de schoonmaakster normaal niet komt. Til je laptop of computer op om ook daaronder alles schoon te maken. Vergeet ook niet je scherm, toetsenbord en muis mee te nemen.

Keep up the good work

Nu je alles hebt opgeruimd en schoongemaakt, is het natuurlijk de bedoeling dat ook alles netjes blijft. Voor velen is dat een moeilijke klus, maar als je iedere dag even alles netjes maakt voordat je vertrekt naar huis, moet het te doen zijn. En als je dit afspreekt met het hele kantoor, hou je elkaar ook een beetje gemotiveerd. Je kunt met elkaar afspreken dat wie zich een aantal keer niet aan de afspraak houdt, moet trakteren op de afdeling.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels