Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Yisual: klaar voor de toekomst!

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Yisual: klaar voor de toekomst!

Yisual is geen onbekende van ons. In hun oude pand hebben wij ze al eerder van diverse werkplekken voorzien. Nu Yisual ging verhuizen naar een nieuw bedrijfspand en hier het nodige aan ging verbouwen, vroegen ze onze hulp met het ontwerp en de inrichting. Natuurlijk is adviseur Laurence vol enthousiasme aan de slag gegaan! Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Lees dan verder in dit artikel.

Yisual

Yisual is een online platform. Vanuit Vlissingen helpen ze, met een enthousiast team, bedrijven bij het maken van visuele uitingen zoals infographics, brochures en Social Media uitingen. Met tools zorgen ze ervoor dat dit proces vereenvoudigd en geautomatiseerd kan worden. Met de recente groei en verhuizing naar een nieuw bedrijfspand hoort daar natuurlijk een passend interieur in industriële sfeer bij!

 

Voor Yisual zijn we aan de slag gegaan met veel natuurlijke materialen om zo een industriële sfeer te creëren.

 

Anders dan anders

Met een verbouwing in het vooruitzicht konden ze bij Yisual aan de slag met een inrichting die écht matcht bij hun wensen. “Een door ons eerder opgeleverd project vonden ze bij Yisual zo gaaf dat we deze stijl als basis hebben genomen. Anders dan anders. Een industriële sfeer met veel natuurlijke materialen. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met tekenen,” legt Laurence uit.

 

Bij Yisual hebben we het net even anders dan anders gedaan, passend bij de wensen en behoeften.

 

Actief werken

“Het is belangrijk om vooraf te inventariseren waar de wensen en behoeften liggen. Wie werken er precies waar, wat hebben zij nodig en wat vinden ze belangrijk? Na deze inventarisatie hebben we Yisual gewezen op de mogelijkheden van actief werken, waaronder zit/sta-werken,” vertelt Laurence.

 

“We hebben bijvoorbeeld elektrisch verstelbare bureaus geleverd met bureaustoel Camiro NPR van het merk Girsberger om flexibel te kunnen werken. De scheidingswanden van Dutchcreen zorgen voor een prettige akoestiek en de directiekamer is ingericht met de nieuwe lijn van Tuna Ofis. In de grote vergaderruimte hebben we een Sura vergadertafel geleverd met een zwart stalen onderstel voor de gewenste industriële look. De combinatie met de comfortabele Fan vergaderstoelen maakt het geheel af,” legt Laurence enthousiast uit.

 

Door het gebruik van verschillende materialen en kleuren, waaronder de combinatie van eiken met zwart staal en turquoise als hoofdkleur, krijg je echt de industriële sfeer waar Yisual naar op zoek was.

 

De opvallende scheidingswanden van Dutchcreen zorgen voor een prettige akoestiek en geven sfeer aan de ruimte.

 

De opvallende Sura vergadertafel met zwart stalen onderstel zorgt voor een industriële look-and-feel.

 

Klaar voor de toekomst

Bij het ontwerpen en inrichten van het nieuwe bedrijfspand van Yisual is er natuurlijk rekening gehouden met de toekomst. “Dit project is op de groei van Yisual uitgevoerd. Dus ze zitten voor de komende tijd zeker goed, vertelt Laurence. “We krijgen veel enthousiaste reacties terug, de Yisual werknemers zijn vooral erg blij met de door ons gecreëerde zit/sta werkplekken!,” sluit Laurence af.

 

Binnen Yisual kan goed flexibel gewerkt worden door de zit-sta werkplekken die we ingericht hebben.

 

Interieuradvies op maat

Ben je op zoek naar interieuradvies op maat? Kan één of meerdere ruimtes bij jou op kantoor wel een nieuwe inrichting gebruiken? Inofec helpt je van het eerste ontwerp tot aan de definitieve oplevering! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels