Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Wordt de Inofec kratstoel dé EK gadget van 2012?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Wordt de Inofec kratstoel dé EK gadget van 2012?

De strijd is losgebarsten, wat wordt dé gadget van het EK voetbal 2012? In 2010 werden we nog gek van de vuvuzela tijdens het WK in Zuid-Afrika, maar met stip was dit wel dé gadget van het WK voetbal 2010. Iedereen is dan ook razend benieuwd naar de opvolger van de oorverdovende vuvuzela.

Nog 4 weken en dan barst in Polen en de Oekraïne het voetbalspektakel los. De EK gadgets van grote biermerken zoals Heineken, Bavaria en Grolsch zijn inmiddels al bekend en al volop te verkrijgen. Heineken probeert dit jaar een hit te scoren met shirts met unieke rugnummers. Bavaria gaat voor een evenaring van haar succes van 2 jaar geleden met wederom een voetbaljurkje, de V-dress. Dit keer ontworpen door het designduo Spijkers & Spijkers. Grolsch zet in op de koelkrat. Zij spelen daarmee in op het drinkgenot tijdens het voetbal.

Inofec Kantoormeubelen gooit het over een andere boeg, het succesnummer van het EK voetbal 2012 wordt volgens ons de Inofec kratstoel. Een knaloranje zitkuip die op nagenoeg iedere krat past én voorzien is van een bieropener. Om het oranje gevoel bij onze medewerkers en klanten aan te wakkeren, zijn we een actie gestart om zoveel mogelijk ludieke en grappige toepassingen van de Inofec kratstoel op camera vast te leggen. Inmiddels is er al een leuke verzameling foto’s te vinden in het Facebook album. Ook zijn er een aantal bezorgers met de Inofec kratstoel op pad gestuurd om onderweg of bij klanten leuke toepassingen op de foto te zetten. Niet alleen Inofec gelooft in de succes story van de kratstoel, uiteraard zijn ook de makers Jaco Melse en Elias Crum van BottumsUp Kratstoel hiervan overtuigd. Hoe je in het bezit komt van de Inofec kratstoel lees je binnenkort op onze blog.

Na afloop van het EK voetbal kunnen we de balans opmaken en weten we welke gadget de geschiedenisboeken in zal gaan. Tot die tijd zitten we natuurlijk allemaal op het puntje van onze Inofec kratstoel om de ontwikkelingen van het Nederlands elftal te volgen.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels