Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Winactie! Nieuwe inrichting voor de lerarenkamer t.w.v. € 5.000

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Winactie! Nieuwe inrichting voor de lerarenkamer t.w.v. € 5.000

Bij Inofec Kantoormeubelen maak je nu kans op een nieuwe inrichting van de lerarenkamer ter waarde van € 5.000. Wat je daarvoor moet doen? Je leest het in dit blog!

Hoe is het gesteld met de lerarenkamer bij jou op school? Is het een plek waar je graag komt om te ontspannen, pauzeren en van gedachten te wisselen met collega’s? Of valt er nog wel wat te verbeteren aan de sfeer en indeling van de ruimte? Bij Inofec Kantoormeubelen helpen we je daar natuurlijk graag bij. Daarom hebben wij nu een wel heel aantrekkelijke winactie lopen waarbij je kans maakt op een make-over van jullie lerarenkamer ter waarde van € 5.000! Benieuwd hoe je kans maakt op deze fantastische prijs? Lees dan snel verder!

Teken de petitie voor een nieuwe inrichting van de lerarenkamer

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het verspreiden van onze petitie onder scholen. Met deze petitie willen we jou en je collega’s de kans geven om jullie stem te laten horen. Vinden jullie dat de lerarenkamer écht een grondige make-over verdient? Hang de petitie dan op een prominente plaats in de lerarenkamer en onderteken hem. Zorg dat je collega’s de petitie ook tekenen, want samen staan jullie sterker!

Vraag de nieuwe schoolcatalogus aan

Jullie hebben aangegeven dat jullie een nieuwe inrichting van de lerarenkamer verdienen, maar wat dan? Dan is het aan jullie inkoper! Zorg ervoor dat hij of zij onze nieuwe schoolcatalogus aanvraagt via schoolcatalogus.nl. Alleen zo maken jullie kans op een make-over van de lerarenkamer ter waarde van € 5.000.

Benieuwd wat voor meubilair we zoal voor de inrichting van de lerarenkamer in ons assortiment hebben? Dat is behoorlijk wat, waaronder:

  • Fijne designbanken voor een goed gesprek;
  • Een mooie tijdschriftenkast voor een opgeruimd aanzicht;
  • Een grote ontmoetingstafel om gezellig aan te lunchen en koffie te drinken;
  • Mooie designstoelen die écht lekker zitten;
  • Designstatafels voor een kort overleg;
  • Een bureaufiets voor de nodige beweging;
  • Kleurrijke poefs voor een goede sfeer.

Inofec Schoolmeubelen

Bij Inofec Schoolmeubelen vind je een uitgebreid assortiment schoolmeubilair. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring met het inrichten van scholen. Hierdoor weten wij iedere ruimte op school om te toveren tot functionele én inspirerende omgeving. In onze nieuwe schoolcatalogus vind je niet alleen een overzicht van ons assortiment, maar ook een selectie van inspirerende scholen die wij al hebben mogen inrichten.

Waar wacht je nog op? Vraag direct onze schoolcatalogus aan en maak gelijk kans op € 5.000 aan schoolmeubilair!

Helaas is deelname aan deze actie niet meer mogelijk. 

Contact

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels