Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Werken in de kerstvakantie? Maak het gezellig op kantoor!

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Werken in de kerstvakantie? Maak het gezellig op kantoor!

Nu het kerstvakantie is en de scholen dicht zijn, heeft zo ongeveer half Nederland ook echt vakantie. Op de weg is het lekker rustig en op de meeste kantoren rinkelt de telefoon ook een stuk minder vaak dan normaal. Mailboxen hebben tijd om even bij te komen, want veel nieuwe e-mails hebben ze niet te verwerken en waarschijnlijk is het tijdens de lunchpauze ook niet zo druk in de kantine. Maar ben jij dus wél aan het werk in de kerstvakantie, dan mag je het wel een beetje extra gezellig maken op kantoor! En zo doe je dat!

Tip 1: neem wat lekkers mee

Je hoeft echt niet te wachten op een verjaardag van een collega om wat lekkers te kunnen eten bij de koffie, maar neem dat gewoon zelf mee. In de supermarkten kun je rondom deze tijd extra veel lekkere dingen vinden die heel goed smaken bij de koffie. Spreek met je andere collega’s af dat je om de beurt iets lekkers meeneemt voor bij de koffie en neem ook even echt de tijd om het op te eten. Dus niet terwijl je nog aan het werk bent! Iets zelf bakken is natuurlijk bonuspunten bij je collega’s!

Tip 2: houd een kerstlunch

Maak met alle collega’s die wel aan het werk zijn in de kerstvakantie een lekkere lunch, waarbij je allemaal zelf iets moet maken. En kleed je daar ook een beetje leuk voor aan. Dat hoeft echt niet je meest chique kleding te zijn, maar een lekkere foute kersttrui mag zeker!

Tip 3: kerstliedjes!

Zet ’s middags wanneer je in de middagdip raakt even lekker keihard klassieke kerstliedjes aan. Mariah Carey met All I want for Christmas en dan keihard dansen doet wonderen voor je energieniveau!

Tip 4: de juiste mindset

Het draait allemaal om de juiste mindset. Dat jij moet werken in de kerstvakantie terwijl je collega’s vrij zijn, betekent ook dat jij op een ander moment vrij kunt zijn. Wanneer er sneeuw valt bijvoorbeeld (die is nu nergens te bekennen) of wanneer het lekker weer is (is nu ook niet). Denk daar alvast maar aan en dan zijn die dagen in de kerstvakantie zo voorbij!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels