Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Werk jij in de juiste houding?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Werk jij in de juiste houding?

Heb jij wel eens gekeken naar in welke houding je zit te werken? Zit je keurig recht op je stoel, voeten op de grond en rug recht in de juiste houding? Vast niet. En dat is niet vreemd, want heel veel mensen zitten niet recht op hun stoel te werken. Bekijk dit filmpje maar eens, dan zie je wat de werkhouding van Nederland is.

En, herkenbaar? Zo zitten namelijk de meeste mensen die werken op een tablet of computer. Niet bepaald in de juiste houding. Zonder het in de gaten te hebben, lopen ze daarmee een verhoogde kans op rug- en nekklachten.

Onderzoek
Uit recentelijk onderzoek van Ipsos blijkt dat ongeveer de helft van werkend Nederland last krijgt van lichamelijke klachten tijdens het werk. Veel mensen nemen onbewust een ongezonde werkhouding aan zodra ze met een laptop of tablet werken. Zeker als ze langere tijd in een verkeerde houding in de weer zijn, neemt de kans op lichamelijke klachten toe.

Door op dit probleem en met dit grappige filmpje aandacht te vestigen op dit probleem, lanceert Samsung nu nieuwe Monitoren. Deze zijn op de juiste ooghoogte in te stellen, wat de kans op rug- en nekklachten aanzienlijk vermindert en ook de productiviteit moet verhogen. Slimme manier om aandacht op dit probleem te vestigen!

Er zijn overigens nog meer oplossingen voor het voorkomen van de genoemde klachten, dan alleen het juiste beeldscherm. Zo is ook een ergonomische bureaustoel een oplossing, en ook de hoogte van je bureau doet mee. In hoeverre houd jij hier al rekening mee en werk jij in de juiste houding?

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels