Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Welke inrichtingsmogelijkheden moet ik voor mijn kantoorkast kiezen?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Welke inrichtingsmogelijkheden moet ik voor mijn kantoorkast kiezen?

Je hebt eindelijk een nieuwe kantoorkast gevonden, maar dan heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen uit een aantal inrichtingsmogelijkheden. Zo kan je de kantoorkast uitbreiden met een uittrekframe en een uittreklade. Al deze mogelijkheden zijn niet voor ieder bedrijf geschikt. Het ligt er bijvoorbeeld aan of jouw bedrijf veel gebruikt maakt van ordners of af en toe ook gebruik maakt van a4 hangmappen. Welke mogelijkheden zijn er en welke moet ik gebruiken?

Er zijn verschillende inrichtingsmogelijkheden voor je kantoorkasten. Hieronder staan de 4 meest gebruikte inrichtingsmogelijkheden voor een kantoorkast.

Legbord

De meeste gebruikte inrichtingsmogelijkheid is het legbord. Deze legborden zijn vooral bedoeld om bijvoorbeeld jouw ordners en ladeboxen erop te plaatsen. Bij de meeste kantoorkasten is het mogelijk om zelf de plaats te bepalen waar het legbord moet komen. Zo kan je ervoor zorgen dat er voldoende afstand is tussen de legborden om je ordners op je legborden te plaatsen. Bij sommige legborden is het ook mogelijk om laterale hangmappen onder het legbord te hangen.

Uittrekbaar legbord

Naast een standaard legbord is het ook mogelijk om te kiezen voor een uittrekbaar legbord. Dit betekent dat het legbord uit de kast komt. Dit uittrekbaar legbord is vooral handig als je even snel een dossier of ordner wilt raadplegen om even te lezen. Zo kan je de informatie snel even lezen en weer terugplaatsen.

Uittrekframe

Als u veel gebruikt maakt van a4 hangmappen dan is een uittrekframe dé oplossing. Met dit uittrekframe kan je heel makkelijk jouw a4 hangmappen in bewaren. Afhankelijk van de inhoud van uw hangmappen is het mogelijk om tientallen a4 hangmappen naast elkaar hangen. Dit uittrekframe is ook uittrekbaar, waardoor u makkelijk door de hangmappen kunt bladeren.

Uittreklade

Een andere optie die u kunt kiezen voor een kantoorkast is een uittreklade. Deze uittreklade is een bak van een aantal centimeters hoog waar je een aantal papieren of dossiers in kan bewaren. Bijvoorbeeld als je veel gebruikt maakt van dossiermappen of losse papieren is een uittreklade zeker een optie.

U kunt uw kast met een aantal verschillende mogelijkheden uitbreiden. Het is vooral belangrijk dat je weet hoe je als bedrijf jouw documenten en dossiers bewaart. Als jouw bedrijf veel gebruikt maakt van ordners dan zijn de legborden goed, maar gebruikt jouw bedrijf veel a4 hangmappen dan is een uittrekframe een perfecte oplossing.

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels