Gratis verzending
Inclusief montage en installatie
5 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

We zitten wat af op een dag

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
We zitten wat af op een dag

Dagelijks brengen we heel wat tijd zittend door. Op je werk op een bureaustoel, vergaderstoel of kantinestoel, thuis op de bank en aan de keukentafel of in de auto al rijdend van en naar je werk. Dit zitten proberen we zoveel mogelijk af te wisselen met bewegen, door bijvoorbeeld in de lunchpauze even een blokje om te gaan of door een lange en vermoeiende werkdag af te sluiten in de sportschool.

De uren die je echter zittend doorbrengt, wil je echter wel zo ergonomisch mogelijk doorbrengen. Thuis op de bank of aan de keukentafel zul je hier waarschijnlijk minder waarde aan hechten. Dan wil je gewoon lekker onderuitgezakt op de bank kunnen hangen. Dit geldt echter niet voor de tijd die je op kantoor doorbrengt. Hier wil je gebruik kunnen maken van goede zitmeubelen. Zeker de bureaustoel moet van goede kwaliteit zijn. Hierop breng je dagelijks vaak de meeste uren door. Daarom moet de bureaustoel van diverse opties voorzien zijn die het mogelijk maken de stoel zo in te stellen dat deze de juiste ondersteuning aan je lichaam biedt. Een goede bureaustoel voorkomt immers gezondheidsklachten en draagt bovendien bij aan de productiviteit.

Naast de uren die je aan je bureau doorbrengt, worden de overige uren onder andere gespendeerd aan vergaderen, lunchen, onthaasten en werkoverleggen. De kantoormeubelmarkt biedt ook hiervoor uitgebreide zitoplossingen aan, van eenvoudige kantinestoelen tot luxe vergaderstoelen en comfortabel loungemeubilair.

Voor iedere zitbehoefte biedt de markt passende zitmeubelen aan, zo ook Inofec Kantoormeubelen. Bovendien bieden we onze klanten de mogelijkheid om een bureaustoel of zitmeubel zelf uit te proberen alvorens over te gaan tot de aankoop. Zo weet je als klant zeker dat je een stoel of zitmeubel koopt welke voldoet aan je wensen en eisen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Gratis verzending

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

en installatie

5 jaar garantie

op ons hele assortiment