Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Wat zegt je bureau over je persoonlijkheid?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Wat zegt je bureau over je persoonlijkheid?

Het ene bureau is eng netjes en opgeruimd en het andere bureau is een grote bende. Iedereen gaat anders te werk. De een vindt een opgeruimde omgeving prettig om in te werken, de ander houdt juist van wat rommel op het bureau. Dit zegt je bureau over je persoonlijkheid!

Het schijnt dat je aan de manier waarop mensen hun omgeving vormgeven kunt zien wat voor persoonlijkheid iemand heeft.

Opgeruimd en geordend of rommelig?

Ben jij de hele tijd bezig met het ordenen en opruimen van je spullen? Dan ben je waarschijnlijk een net persoon. Schoon, netjes, opgeruimd, geordend en systematisch horen bij een consciëntieuze werknemer. Is jouw bureau rommelig? Staan er meerdere koppen en bekers op je bureau en liggen er overal papieren, pennen en gadgets? Dan ben je waarschijnlijk impulsief en chaotisch en spring je van de ene activiteit in de andere, zonder tussendoor op te ruimen. Waarschijnlijk maak je je taken half af en ben je met meerdere dingen tegelijk bezig.

Persoonlijk bureau

De ene werknemer maakt zijn bureau persoonlijk met fotolijstjes, zelf meegebrachte koffiemokken en posters. De andere niet. Dat heeft te maken met hoe zeker een persoon zich voelt binnen het bedrijf. Hoe persoonlijker iemand zijn kantoor maakt, hoe zekerder hij zich voelt. Uit onderzoek blijkt dat werknemers met een hogere status hun werkplek vaker een persoonlijker tintje geven. Een leeg bureau wijst op een lage status en het feit dat iemand minder betrokken is bij het bedrijf.

Familiemensen, designlovers en wervelwinden

Je kunt ook type mensen en hun persoonlijkheid herkennen aan het bureau. Zo zijn bureaus van familiemensen overzichtelijk met veel foto’s en voorwerpen om te laten zien dat ze ook een ander leven hebben. Maar ze zijn wel stipt om 5 uur weg. Designlovers hebben hun bureau vol liggen met hightech snufjes zijn vaak zakelijk, hechten veel waarde aan imago en houden van dingen regelen. Je bent een echte chaotische wervelwind als het een rotzooi is op je bureau, veel dingen tegelijk doet. Waarschijnlijk werk je ook veel over omdat je veel hooi op je vork neemt. Let op dat je niet te slordig wordt!

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels