Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Wat is projectinrichting en een projectmanager?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Wat is projectinrichting en een projectmanager?

Van restaurant, school, kantoor en verzorgingstehuis, tot overheid en verenigingen, iedereen kan een goede inrichting van de werkruimte gebruiken. Want met een goede inrichting geef je je klant of bezoeker in een paar seconden een mooi visitekaartje mee als eerste indruk!

Projectinrichting is een uniek ruimtelijk ontwerp op maat, van schets naar uitvoering

Je pand inrichten, hoe werkt dat? Je leest het hier.
 Van restaurant, school, kantoor en verzorgingstehuis, tot overheid en verenigingen, iedereen kan een goede inrichting van de werkruimte gebruiken. Want met een goede inrichting geef je je klant of bezoeker in een paar seconden een mooi visitekaartje mee als eerste indruk. Gebruik een expert bij de begeleiding en het maken van een plan voor je nieuwe inrichting en dan heb je al het halve werk gedaan!
 

Wat is projectinrichting?Deze manier van inrichten omvat eigenlijk alles. Van wanden, vloerstoffering, klimaatbeheersing, elektra, meubels, akoestische oplossingen tot aan het likje verf op de muur. De complete inrichting van je pand dus. Maar daarnaast denkt een projectinrichter ook na over het toevoegen van flexwerkplekken, het ‘nieuwe werken’, en zelfs het gebruik van ergonomische bureaustoelen. Ook zorgen wij er daarnaast voor dat je zelf geen omkijken hebt naar zaken en nemen wij de zorg totaal uit handen. Dat is nog eens lekker binnenkomen. Of het gaat om je huidige bedrijfsruimte of het volledig opnieuw inrichten van een pand als gevolg van verhuizing of verbouwing, niets is hierbij te gek. 


Waarom kies je voor een projectinrichter?Omdat je, heel simpel gezegd, niet alles zelf kunt doen. Niet iedereen heeft de kennis of de tijd ervoor. Wij focussen ons op één ding; het inrichten van jouw project!
Daarnaast werken wij met specialisten zoals 3-d tekenaars en vakmannen waardoor het sneller en professioneler gaat dan als je alles zelf gaat regelen. 
Ook is het soms lastig je idee op papier te zetten en het te realiseren. Wij ondersteunen je en vertalen je wensen naar een compleet plan. Ook als je het nog niet helemaal weet.

Daarnaast heeft Inofec gelijk de juiste lijnen met leveranciers en kunnen we ook de inrichting zoals meubels en specifieke kantoorinrichting voor je regelen, uitpakken en wegzetten. 


Hoe te werk gaan bij projectinrichting?

Een duidelijke doelstelling vooraf is fijn werken. Denk hierbij aan vragen als: wat is het doel van de ruimte, wat zijn de faciliteiten die erin moeten, wie maken er gebruik van, komen daar klanten/bezoekers et cetera. Daarnaast doen er bij bedrijfspanden ook ergonomische of akoestieke doelstellingen mee, of andere zaken waar jij waarschijnlijk nog helemaal niet aan gedacht had…


 
Als er wat doelstellingen op papier staan, wordt er een ontwerp gemaakt, vaak digitaal en 3D. Zo kan je meteen zien hoe het eruit komt te zien en bijschaven waar nodig.
Als dit staat volgt er een duidelijke projectplanning en weet je in een oogopslag wat er komen gaat. Van begin tot realisatiefase tot oplevering.

De projectmanager

Je hebt vaak één persoon die in de realisatiefase van je project, de fase waarin je plan wordt uitgevoerd, je aanspreekpunt is. De projectmanager. Hij of zij houdt je op de hoogte en brengt je het leuke nieuws als de realisatie overgaat naar oplevering! Maar hier stop zijn of haar taak vaak niet, want wij zijn ook actief in de nazorg van het project. Wel zo fijn als er een dopje of schroefje ontbreekt…

 
Is er projectinrichting voor elke gebruiker?

Kies een projectinrichter die gespecialiseerd is in het soort project waar jij ze voor in wilt schakelen. Zit je in de zorg, kies er dan een die ervaring hierin heeft. Vaak zie je dit terug bij de referenties. In Nederland zijn er ontzettend veel verschillende projectinrichters, dus kies er naast een met ervaring ook een die een goede klik met je heeft. Je hebt ze immers wel even nodig.

 
Denk ook aan zaken als gemonteerd & gebruiksklaar geleverd

Tot slot is het goed om te kijken naar de voorwaarden en mogelijkheden van de projectinrichter. Bij ons wordt een order vanaf 300 euro (excl. btw) kosteloos geleverd en gemonteerd bijvoorbeeld. Daarnaast plaatsen onze bezorgers het meubilair op de juiste plek op jouw locatie. Ook driehoog. Wanneer de bezorgers gereed zijn met de montage, nemen zij ook al het verpakkingsmateriaal retour. Zo kun je direct gebruik maken van jouw nieuwe werkplek, vergaderruimte of kantine. We streven ernaar binnen 10 werkdagen te leveren. Voor het grote projecten bedraagt de levertijd meestal enkele weken. Dit is afhankelijk van jouw specifieke wensen. Kijk hier naar als je een projectinrichter zoekt die bij je past!

Neem contact met ons op.

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels