Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Wat is de meest populaire kleur bureaustoel?

  • Geplaatst op
  • Door Redactie
Wat is de meest populaire kleur bureaustoel?

Bureaustoelen zijn er in tal van kleuren, maar de meest populaire kleur onder de bureaustoelen is én blijft toch de kleur zwart. En dat is niet voor niks. Zwart is nu eenmaal uitstekend met andere kleuren te combineren. Een zwarte bureaustoel past bijvoorbeeld perfect bij witte bureautafels. Deze combinatie zorgt voor een tijdloze en moderne kantoorinrichting. Gaat uw voorkeur meer uit naar een inrichting met een wat warmere uitstraling, bijvoorbeeld door het gebruik van bureautafels met een houten topblad, ook dan passen zwarte bureaustoelen hier perfect bij.

Gaat u veilig voor zwarte bureaustoelen? Of durft u een kleur aan?

Toch durven mensen steeds meer te kiezen voor bureaustoelen in opvallende kleuren, bijvoorbeeld groene bureaustoelen, oranje bureaustoelen of zelfs gele bureaustoelen. Door voor dit soort kleuren te kiezen, haalt u direct meer kleur in huis. Vooral wanneer de rest van de kantoormeubels wat behoudender zijn qua kleuren. Niet alleen qua kleuraccent kan het mooi zijn in uw interieur, bepaalde kleuren kunnen ook bijdragen aan de arbeidsproductiviteit of creativiteit. Blauw is bijvoorbeeld de kleur van concentratie, het werkt rustgevend. De kleur oranje zorgt juist weer voor creativiteit en productiviteit. Door bureaustoelen te kiezen in één van deze kleuren en te combineren met accessoires in dezelfde kleuren of bijvoorbeeld een muur in een dezelfde kleur te verven, kan dit bijdragen aan het effect dat u wilt bereiken. Kleuren als rood en bruin dient u zoveel mogelijk te vermijden in een kantooromgeving. Het kan emoties versterken en de productiviteit juist omlaag halen. Wilt u op safe spelen, dan zijn bureaustoelen in de kleur zwart altijd goed. Uiteraard kunt u dan altijd nog accessoires of muren in een accentkleur toepassen voor een bepaald effect.

Deskundig kleuradvies op maat

Mocht u het lastig vinden om zelf een geschikte kleur te kiezen voor uw kantoorinrichting, en daarbij ook de kleur voor uw nieuwe bureaustoelen, dan kunt u contact met ons opnemen voor een passend kleuradvies. De deskundige adviseurs van Inofec.nl zijn te bereiken op het gratis telefoonnummer 0800 – 666 33 22 of via het emailadres [email protected]

Gratis bezorging (vanaf €300,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels