Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)
Inclusief montage van onze meubels
2 jaar garantie
Verpakkingsmateriaal retour

Wanneer moet u een bureaustoel vervangen?

Wanneer moet u een bureaustoel vervangen?

Voor de aanschaf van een nieuwe bureaustoel is een veel voorkomende eis, dat de bureaustoel lang mee moet gaan. Maar wat is lang en wanneer weet u of de bureaustoel aan vervanging toe is?

Bij de zoektocht naar een nieuwe bureaustoel zijn er aantal punten waar de stoel aan moet voldoen. Een van deze punten zal hoogstwaarschijnlijk zijn, dat de bureaustoel lang mee moet gaan. Maar wat is lang en wanneer weet u of de bureaustoel aan vervanging toe is?

Duurzaamheid

De duurzaamheid van iedere bureaustoel kan enorm variëren. De duurzaamheid wordt mede bepaald door het gebruik van de bureaustoel. Werkt u er dagelijks op, dan kan de stoel eerder slijten. In de meeste bedrijven moet een bureaustoel toch wel minimaal 5 jaar meegaan. Na 5 jaar is het dan ook verstandig om te controleren of de stoel geen gebreken toont. Een gebrek wat na verloop van tijd voor kan komen, is dat de vulling niet meer het comfort biedt wat u graag zou willen. U kunt er dan voor kiezen om deze vulling opnieuw te laten aanbrengen, maar eventuele andere gebreken verhelpt u niet. Het is dan vaak voordeliger en beter om een nieuwe bureaustoel aan te schaffen. Want in de tijd tussen aanschaf en eventuele gebreken, kan er heel veel zijn veranderend in de ontwikkeling van bureaustoelen.

Trends en ontwikkelingen

Ook bij de bureaustoelen zijn er trends en ontwikkelingen waarneembaar. Er kunnen bijvoorbeeld betere en nieuwe toepassingen ontworpen zijn. Design is eigentijds en kan om de paar jaar veranderen. Dan is het natuurlijk aan uzelf of u met deze trend mee wilt gaan. Maar ontwikkelingen in de ergonomie kunnen wel interessant zijn. Want een betere ergonomie op de werkvloer kan het ziekteverzuim verlagen.

Laat u goed informeren

Heel belangrijk bij het kopen van een nieuwe bureaustoel is dat u zich goed laat informeren. Via de telefoon of de chat kan u Inofec.nl benaderen voor vragen over een specifieke stoel. Bent u er nog niet uit en wilt u de stoel eerst uitproberen, dan is dit ook mogelijk. U kunt de bureaustoel 14 dagen op proef nemen en wij geven u een gratis zitinstructie. 

Gratis bezorging (vanaf €500,- excl. btw)

in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)

Inclusief montage

van onze meubels

2 jaar garantie

op al onze meubels